Atelier “The Work-Shop”, Spoorhaag, Houten

Deze geweldige workshopruimte is midden in het centrum van Houten. Een grote ruimte met veel mogelijkheden, in die alle soorten workshops plaatsvinden. Ook Men At Wool maakt gebruik van deze mooie ruimte voor verschillende activiteiten.

De workshop ruimte is op de begane grond, dus ook voor mindervaliden geschikt. En je komt zonder trappen met de lift direct naar de parkeergarage, waar ook parkeerplekken voor mindervaliden beschikkbaar zijn.

Breng een paar extra warme sokken mee, als je zonder schoenen wilt werken, de stenen vloer kan in de winter wat koud voelen.

Bereikbaarheid

Auto

De locatie is prima met de auto bereikbaar, van de snelweg A12 rijdt je maar 8 minuten naar de locatie. Er is een parkeergarage in het winkelcentrrum met een ingang direct bij de locatie. En vanaf 18:00 uur is het gratis parkeren voor de deur. Prima voor workshops in de avond.

Openbaar vervoer

De treinstation Houten is maar 500 m van de locatie en je loopt midden door het bruisende winkelcentrum van Houten. Er is ook een ondergrondse fietsgarage beschikkbaar.


Adres:
Spoorhaag 101
3995 ED
HoutenKomende workshops op deze locatie:
Informatie voor bezoekers:

Deze locatie is midden in het centrum van Houten. De workshop ruimte is op de begane grond, dus ook voor mindervaliden geschikt. En je komt zonder trappen met de lift direct naar de parkeergarage, waar ook parkeerplekken voor mindervaliden beschikkbaar zijn. De locatie is prima met de auto bereikbaar, van de snelweg A12 rijdt je maar 8 minuten naar de locatie. Er is een parkeergarage in het winkelcentrrum met een ingang direct bij de locatie. En vanaf 18:00 uur is het gratis parkeren voor de deur. Prima voor workshops in de avond. De treinstation Houten is maar 500 m van de locatie en je loopt midden door het bruisende winkelcentrum van Houten. Breng een paar extra warme sokken mee, als je zonder schoenen wilt werken, de stenen vloer kan in de winter wat koud voelen.


Kaart niet beschikbaar

Reacties zijn gesloten.