Atelier “The Work-Shop”, Spoorhaag, Houten

Deze geweldige workshopruimte is midden in het centrum van Houten. Een grote ruimte met veel mogelijkheden, in die alle soorten workshops plaatsvinden. Ook Men At Wool maakt gebruik van deze mooie ruimte voor verschillende activiteiten.

De workshop ruimte is op de begane grond, dus ook voor mindervaliden geschikt. En je komt zonder trappen met de lift direct naar de parkeergarage, waar ook parkeerplekken voor mindervaliden beschikbaar zijn.

Breng een paar extra warme sokken mee, als je zonder schoenen wilt werken, de stenen vloer kan in de winter wat koud voelen.

Bereikbaarheid

Auto

De locatie is prima met de auto bereikbaar, van de snelweg A12 rijdt je maar 8 minuten naar de locatie. Naast de winkel is parkeergelegenheid, twee uur/’s avonds gratis, mits geen koopavond met parkeerkaart. Is hier geen plaats meer, dan kun je (de eerste twee uur gratis) in de
achtergelegen parkeergarage parkeren. (Sla linksaf bij het verlaten van de parkeergarage en dan zie je The Work-Shop links op de hoek.)

Openbaar vervoer

Het treinstation Houten is maar 500 m van de locatie en je loopt midden door het bruisende winkelcentrum van Houten. Er is ook een ondergrondse fietsgarage beschikkbaar.


Adres:
Spoorhaag 101
3995 ED
HoutenKomende workshops op deze locatie:
Informatie voor bezoekers:

Deze locatie is midden in het centrum van Houten. De workshopruimte is op de begane grond, dus ook voor mindervaliden geschikt. En je komt zonder trappen met de lift direct naar de parkeergarage, waar ook parkeerplekken voor mindervaliden beschikbaar zijn. De locatie is prima met de auto bereikbaar, van de snelweg A12 rijdt je maar 8 minuten naar de locatie. Naast de winkel is parkeergelegenheid, twee uur/’s avonds gratis, mits geen koopavond met parkeerkaart. Is hier geen plaats meer, dan kun je (de eerste twee uur gratis) in de achtergelegen parkeergarage parkeren. (Sla linksaf bij het verlaten en dan zie je The Work-Shop links op de hoek). Het treinstation Houten is maar 500 m van de locatie en je loopt midden door het bruisende winkelcentrum van Houten. Breng een paar extra warme sokken mee, als je zonder schoenen wilt werken, de stenen vloer kan in de winter wat koud voelen.


Kaart niet beschikbaar

Reacties zijn gesloten.