Levertijd en verzending

Levertijd en verzending

Levertijd en verzending

Men At Wool verzendt op twee dagen per week, op dinsdag en vrijdag. Dat betekent dat verzending plaatsvindt binnen 3 of 4 werkdagen voor de producten die op voorraad zijn. Producten die op maat gesneden of afgewogen moeten worden, kunnen een dagje langer nemen.

Verzendwijze

De meeste pakketten worden verzonden met DHL Parcel. Grotere pakketten versturen we met DHL Express, PostNL of met een gespecialiseerde pakketdienst. Voor sommige verzendingen en voor pakketjes die in de brievenbus passen, maken we gebruik van PostNL.

Geen verzendbevestiging ontvangen? Kijk dan eerst of deze niet in je spam-box terecht is gekomen! Dat komt helaas vaak voor.

Spoedbestelling

Heb je je bestelling sneller nodig? Bel dan tijdig op 06-43234855 om te overleggen over de mogelijkheden.

In drukke periodes en tijdens vakanties kan de bezorging langer duren. We kunnen sowieso geen garanties geven m.b.t. tot de levertijd, omdat we altijd afhankelijk zijn van de betreffende pakketdienst.

Track & Trace

Je ontvangt van ons per mail een bevestiging op het het moment dat we je bestelling verzenden. Vervolgens ontvang je ook nog een mail op het moment dat je pakket in het sorteercentrum is verwerkt. In die mail vind je een track-&-trace code waarmee je de voortgang van de bezorging kunt volgen en eventueel een ander adres of bezorgmoment kunt doorgeven.

Lukt het na enkele bezorgpogingen niet om het pakket bij jou of bij je buren af te geven, dan gaat het pakket naar een afhaalpunt bij jou in de omgeving. Dat kan een DHL Parcel­shop, DHL depot, PostNL postkantoor of een PostNL agent­schap zijn. De bezorger doet een briefje bij je in de bus met het adres waar je het pakket dan gedurende een week kan afhalen. Daarna gaat het pakket retour naar Men At Wool.

 

Reacties zijn gesloten.