WS De mooiste garens spinnen

Workshop: De mooiste garens spinnen (3 uur)

Spin je al een tijdje en maak je je eigen brei- of haakwol? Wil je het beste uit je garens halen en in de toekomst de mooiste garens spinnen? Wil je het verschil leren tussen korte en lange uittrek, kammgarens en strijkgarens en meer? Dan is “De mooiste garens spinnen” voor jou de perfecte workshop.

In een kleinschalige setting (maximaal 6 cursisten) leer je van een ervaren spinner hoe je je eigen garens nog mooier kan maken, hoe je dunner of zachter kan spinnen, welke spintechniek meer uit je garens haalt en hoe je echt de mooiste garens kan spinnen. En dat alles met het zen spinnen van Men At Wool. Breng een streng gesponnen wol mee en samen vinden we je heel persoonlijke verbeteringspunten. Binnen enkele uren leer jij heel veel nieuwe manieren, technieken en mogelijkheden om jouw ontspannen hobby een nieuwe richting te geven.

De workshopprijs is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Combineer deze workshop met de workshop "Vezelrijkdom spinnen en vezels mengen" en maak er een hele dag van. Dan zorgen wij voor een heerlijke lunch met biologische- en streekproducten.

Prijs voor deze workshop: €49,-

Wil jij meedoen aan deze workshop?
Boek dan direct door hier te klikken of bel mij op onderstaand nummer
+31 (0)6 43234855

Dan kan je de mooiste garens leren spinnen

zaterdag 27/07/2024 Workshop: De mooiste garens spinnen    (nog 5 plekken beschikkbaar)
zaterdag 31/08/2024 Workshop: De mooiste garens spinnen    (nog 5 plekken beschikkbaar)

Wil je liever een andere dag komen leren spinnen? Bel ons dan, we kunnen altijd een andere optie afspreken en vinden zeker een passende datum voor jou!

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar je meegebrachte streng wol en spreken we af, wat jij zelf wilt veranderen
  • Je maakt kennis met verschillende manieren van wol voorbereiding en je leert, welke invloed deze op jouw garens hebben
  • Je leert verschillende spintechnieken zo als lange uittrek, korte uittrek, kamm- en strijkgarens spinnen en meer
  • Je oefent alle nieuwe manieren van voorbereiding en spinnen direct in de workshop en maakt eerste ervaringen
  • Je passt de juiste voorbereiding, de beste spintechniek en de meest passende nabereiding toe aan jouw nieuwe spin manier en maakt je eerste nog mooiere garens direct in de workshop

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen moet je al een draad kunnen spinnen en moet je ook al twee draden met elkaar kunnen twijnen.

Dat moet je meebrengen

  • Breng je eigen spinnewiel en drie lege klossen mee. Het is zeker handig, als je direct met je eigen wiel aan de slag kan.
  • Breng een streng van jouw gesponnen en 2-draads getwijnde wol mee.

Daar is de workshop

  • De workshop vind plaats in het atelier van Men At Wool in Utrecht Leidsche Rijn. Lees hier meer over deze locatie.
  • Het adres en een routebeschrijving ontvang je na je aanmelding

Dat is je workshopleider

Gregor Falkehagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en modeontwerper en heeft lang in de kledingindustrie gewerkt. Gregor heeft ook uitgebreide kwalifikaties in stress management en bournout preventie en is een van de oprichters van Men At Wool. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

Wil jij meedoen aan deze workshop?
Boek dan direct door hier te klikken of bel mij op onderstaand nummer
+31 (0)6 43234855

Reacties zijn gesloten.