Locaties

Heel veel workshops op verschillende locaties

Wij van Men At Wool proberen altijd, locaties te vinden, die heel goed bij het thema passen, dat wij aanbieden. Een rustige omgeving, een creatieve sfeer en een stukje natuur zijn daarbij voor ons altijd belangrijk. We hebben voor onze workshops een aantal leuke locaties verzamelt en we zijn super blij, dat we op deze bijzondere locaties onze workshops mogen aabieden.

Atelier Men At Wool

Het atelier van Men At Wool is midden in Leidsche Rijn, het nieuwe bruisende centrum van Utrecht. Op een mooie locatie kunnen we kleine workshops geven, die aansluiten bij de mensen uit Utrecht en omgeving. Rustig, kleinschalig en omgeven van wol, spinnenwielen en alles, wat het werken met wol leuk maakt.

Adres:
Kardemomweg 25
3541RJ
Utrecht

Hoeve Wielrevelt

Hoeve Wielrevelt is omgetoverd van een traditionele Haarse hoeve tot een eigentijds erf waar mensen kunnen ontspannen, vergaderen, vieren, genieten van eerlijk eten en drinken en deelnemen aan inspirerende workshops en activiteiten. Een fijne plek in het groen en onderdeel van landgoed Haarzuilens van Natuurmonumenten. Dicht bij Utrecht en midden in de natuur! Er starten verschillende wandel- en fietsroutes door het natuurgebied vanaf de hoeve.

Adres:
Thematerweg 10
3455SN
Haarzuilens

Schaapskooi Groot Zandveld

Een wol workshop volgen midden tussen de schapen? Dat kan, in de schaapskooi Groot Zandveld. In een echte schaapskooi, midden tussen de schapen hebben wij deze unieke workshop locatie. Aan de ene kant staan de schapen, aan de andere kant zit jij met je spinnenwiel en leer je, van de wol van deze schapen de mooiste garens te maken. Het kan echt niet dichter bij.

Adres:
Vlindersingel
3544DB
Utrecht

Boerderij Rood Noot

Midden in het nieuwe centrum Leidsche Rijn in Utrecht ligt de oude boerderij “Rood Noot”. In de sfeer van deze traditionele, oude boerderij geven wij workshops in de natuur en toch midden in de stadt. Kom tot rust op deze unieke locatie in Utrecht Leidsche Rijn.

Adres:
Oude Vleutenseweg 33
3541BE
Utrecht

Reacties zijn gesloten.