Betaalmogelijkheden en verzendkosten

Betaalmogelijkheden en verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Je kan in de webshop van Men At Wool met de volgende betaalmogelijkheden betalen:

  • ideal (via mollie.com)
  • paypal
  • bankoverschriiving

De kosten voor deze aanbieders worden van Men At Wool gedragen, voor jouw als klant onstaan er geen extra kosten. Alle genoemde aanbieders verwerken jouw gegevens tijdens het betaalproces. Lees hiervoor meer in onze privacybeleid.

Verzendkosten

Voor alle standaardverzendingen binnen Nederland, van klein tot groot, berekenen wij een bijdrage van 5,75 euro als de bestelling in één doos past. Mocht dat niet het geval zijn, nemen we contact met je op. Men At Wool maakt voor verzending gebruik van DHL, PostNL en soms ook andere verzenders. Deze bezorgen je bestelling normaal gesproken de volgende werkdag bij je thuis.

Meer info over levertijd & verzenden

Zelf afhalen: geen verzendkosten

Vrijwel alle klanten van onze webwinkel laten hun bestelling toesturen met de standaard verzendwijze. Daarom worden altijd automatisch de standaard verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt echter in het opmerkingenveld op de bestelpagina aangeven dat je de artikelen liever komt afhalen bij Men At Wool in Utrecht. We berekenen vanzelfsprekend geen verzendkosten als je de bestelling zelf afhaalt. Bel wel van tevoren om een afspraak te maken als je wilt langskomen om de bestelling op te halen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.