Betaalmogelijkheden en verzendkosten

Betaalmogelijkheden en verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Je kan in de webshop van Men At Wool met de volgende betaalmogelijkheden betalen:

  • ideal (via mollie.com)

De kosten voor alle betaal aanbieders worden van Men At Wool gedragen, voor jouw als klant onstaan er geen extra kosten. Alle genoemde aanbieders verwerken jouw gegevens tijdens het betaalproces. Lees hiervoor meer in onze privacybeleid.

Verzendkosten

Voor alle standaardverzendingen binnen Nederland, van klein tot groot, berekenen wij een bijdrage tussen 4,- en 6,- euro als de bestelling in één doos past. Mocht dat niet het geval zijn, nemen we contact met je op. Men At Wool maakt voor verzending gebruik van DHL, PostNL en soms ook andere verzenders. Deze bezorgen je bestelling normaal gesproken de volgende werkdag bij je thuis.

Meer info over levertijd & verzenden

Zelf afhalen: geen verzendkosten

Je kan tijdens het bestelprocess ervoor kiezen, je bestelling op te halen in ons atelier. Het atelier is in Utrecht Leidsche Rijn, Kardemomweg 25. Neem altijd van tevoren contact op, als je je bestelling wilt ophalen, dann kunnen we datum en tijd afspreken. Het is helaas niet altijd iemand aanwezig in het atelier. Als je voor bestelling ophalen kiest, moet je nog steeds de bestelling ter plekke betalen, maar je betaalt dan natuurlik geen verzendkosten. Dat is voor vele klanten handig.

 

Reacties zijn gesloten.