Workshops wol spinnen

Workshops wol spinnen

Wol spinnen is een geweldig hobby. Met je handen een draad vormen, van schapenwol en andere vezels je eigen garens creƫren, met kleuren werken en zo iedere dag nieuwe creaties laten ontstaan, dat alles en nog veel meer is wol spinnen. Voor de meeste mensen is het ook nog ontspanning, een rustmoment in een druk leven en soms zelfs een meditatie moment.

Wij van Men At Wool zijn grote fans van het wol spinnen. Het is voor breiers en hakers een geweldige aanvulling, omdat zij door het wol spinnen het hele proces van vezels naar eindproduct zelf in de vingers hebben. En voor mensen die nog niet breien of haken is het een mooie start voor het werken met wol en andere vezels.

Heb je zin om te leren spinnen of je spin vaardigheden te verbeteren? Kijk dan direct naar onze spinworkshops.

Onze workshops wol spinnen

Workshop spinnen voor beginners

Wil je je eigen breiwol maken? Wil je direct van het schaap je eigen draden spinnen en tot kant en klare breiwol verwerken? Wil je meer leren over het materiaal wol en wat je daarmee kan doen? Dan is spinnen voor jou de perfecte hobby.

Workshop spinnen voor gevorderden

Spin je al een tijdje en maak je je eigen brei- of haak wol? Wil je een stapje verder komen en meer weten over hoe je nog zachter of dunner kan spinnen? Wil je de unieke techniek van het Navajo twijnen leren? Heb je zin, om een keer met heel veel andere vezels te spinnen, zo als Alpaka, Mohair of Bamboe? Dan is "Spinnen voor gevorderden" voor jou de perfecte workshop.

Workshop Art Yarn spinnen

Wil je meer dan altijd dezelfde draden en garens spinnen? Heb je zin, om een keer heel creatief aan de slag te gaan met het maken van je eigen garens? Wil je verschillende Art Yarn spin technieken leren kennen, zo als dochtgaren spinnen, flammengaren of fauxcle garens maken? Dan is de workshop "Art Yarn spinnen" ideaal voor jou.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.