Workshops

Kom workshoppen!

Heb je zin, om zelfs aan de slag te gaan met je natuurlijk leven? Wil je leren breien, haken, spinnen of misschien zelfs je eigen wol verven? Heb je zin in natuurlijke producten en schoonmaakmiddelen?

Kom dan naar een van onze leuke workshops. Wij hebben een breed aanbod aan oude ambachten, textiele werkvormen en manieren voor een natuurlijk leven. En is er niets bij, dat naar jouw wens is? Neem dan gerust met ons CONTACT op en vertel ons over je behoefte. Misschien kunnen we samen met jou een nieuwe workshop opzetten, die helemaal naar jouw smaak is.

Workshops “Natuurlijk leven”

Natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica maken

Wil je duurzamer leven en bewuster omgaan met je lijf? Wil je zelf bepalen, wat op je huid, in je gezicht of op je lichaam komt? Wil je je eigen natuurlijke verzorginsproducten maken met natuurlijke ingrediënten en ideaal afgestemd op je huid? Dan is de workshop "Natuurlijke cosmetica" ideaal voor jou.

Dertig natuurlijke huismiddelen

Heb je behoefte aan een duurzame, natuurlijke omgeving, waarin je rustig en met een goed geweten kan leven? Wil je ook iets bijdragen aan een duurzame toekomst? Weet jij, dat je met een klein aantal duurzame producten je hele huis kan verzorgen? Kom naar onze workshop voor dertig duurzame huismiddelen en leer, hoe je duurzaam je huis, je was en je tuin schoon kan krijgen en ook nog je hele lichaam kan verzorgen.

Bruisballen en badzout maken

Heb jij behoefte aan een beetje luxe in je leven, maar op een goede verantwoordelijke manier? Geniet je af en toe van een lekker bad met luxe ingrediënten en heb je zin in de toekomst zelf te bepalen, wat je in je badwater doet? Geef je goede vrienden en familie graag zelfgemaakte, milieuvriendelijke cadeaus? Dan is onze workshop voor het maken van bruisballen en badzout ideaal voor jou.

Workshops “Wol spinnen”

Spinnen voor beginners

Wil je je eigen breiwol maken? Wil je direct van het schaap je eigen draden spinnen en tot kant en klare breiwol verwerken? Dan is spinnen voor jou de perfecte hobby. In een kleine groep van maximaal 5 cursisten leer je in maar één dag, je eigen wol te spinnen.

Nog mooier spinnen

Spin je al een tijdje en maak je je eigen brei- of haakwol? Wil je het beste uit je garens halen en weten, hoe je nog mooier kan spinnen? Wil je een stapje verder komen en meer weten over hoe je nog zachter of dunner kan spinnen? Dan is “Nog mooier spinnen” voor jou de perfecte workshop.

Vezelrijkdom spinnen en vezels mengen

Spin je altijd met dezelfde vezels en wil je een keer echt induiken in de vezelrijkdom van de spinwereld? Heb je zin, om een keer ook plantardige vezels te leren kennen? Wil je verschillende manieren leren om vezels te mengen en zo nieuwe unieke garens te maken? Dan is "Vezelrijkdom spinnen en vezels mengen" voor jou de perfecte workshop.

Art Yarn spinnen

Wil je meer dan altijd dezelfde draden en garens spinnen? Heb je zin, om een keer heel creatief aan de slag te gaan met het maken van je eigen garens? Wil je verschillende Art Yarn spin technieken leren kennen, zoals dochtgaren spinnen, flammengaren of fauxcle garens maken? Dan is de workshop "Art Yarn spinnen" ideaal voor jou.

Workshops “Breien en haken”

Breien voor beginners (Continentaal)

Wil je leren breien om voor jezelf leuke dingen te maken? Brei je al, maar op de gewone Nederlandse manier? Wil je ervaren, hoe je ontspannen en zonder klachten in je handen en schouders de leukste dingen kan laten ontstaan? Kom dan naar deze workshop en leer continentaal te breien.

Haken voor beginners

Haken is weer enorm populair. Gehaakte tassen, sjaals, mutsen, kussens, dekens, alles wordt intussen gehaakt. Haken is enorm leuk om te doen, makkelijk om te leren en ontspannend en rustgevend. Heb je ook zin, om een leuke sjaal of muts voor jezelf te haken, maar heb je nog geen of weinig ervaring met haken? Kom dan naar onze workshop "Haken voor beginners".

Workshops “Wol verven”

Wol verven

Brei jij en heb jij altijd kant en klare breiwol gekocht? Haak jij en heb je zin, met wol in je eigen kleuren te haken? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met je heel unieke brei- of haakwol aan de slag te gaan? Kom dan naar deze workshop en leer, je eigen breiwol te creëren.

Sokkenwol verven

Brei jij sokken en heb jij altijd kant en klare sokkenwol gekocht? Vind je de kleuren, die je kan kopen, soms niet voldoende of vind je nooit echt die kleur, die je wilt hebben? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met jouw unieke sokkenwol aan de slag te gaan? Kom dan naar deze workshop en leer, je eigen breiwol te creëren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.