Workshops

Kom workshoppen!

Heb je zin, om zelfs aan de slag te gaan met de wol? Wil je leren breien, haken, spinnen of misschien zelfs je eigen vol verven?

Kom dan naar een van onze leuke workshops. Samen met de mannen van Men At Wool leer je, hoe je je eerste dingen breid, hoe je een spinnenwiel gebruikt of hoe je een kussen kunt haken. Laat je inspireren van ons aanbod en kies een workshop, die bij je passt.

Is er niets bij, dat naar jou wens is? Neem dan gerust met ons CONTACT op en vertel ons over je behoefte. Misschien kunnen we samen met jou een nieuwe workshop opzetten, die helemaal naar jou smaak is.

Workshops “Duurzaam leven”

Duurzaam leven: Dertig duurzame huismiddelen

Heb je behoefte aan een duurzame, natuurlijke omgeving, in die je rustig en met een goed geweten kan leven? Wil je ook iets bijdragen aan een duurzame toekomst? Weet jij al, dat je met een klein antaal duurzame producten je hele huis kan verzorgen? Kom naar onze workshop voor dertig duurzame huismiddelen en leer, hoe je duurzam je huis, je was en je tuin schoon kan krijgen en ook nog je hele lichaam kan verzorgen.

Duurzaam leven: Bruisballen en badzout maken

Heb jij behoefte aan een beetje luxe in je leven, maar op een goede verantwoordelijke manier? Geniet je af en toe van een leuke bad met luxe ingredienten en heb je zin in de toekomst zelf te bepalen, wat je in je badwater doet? Geef je goede vrienden en familie graag zelfgemaakte, milieuvriendelijke cadeaus? Dan is onze workshop voor het maken van bruisballen en badzout ideaal voor jou.

Workshops “Wol spinnen”

Spinnen voor beginners

Wil je je eigen breiwol maken? Wil je direct van het schaap je eigen draden spinnen en tot kant en klare breiwol verwerken? Dan is spinnen voor jou het perfecte hobby. In een kleine groep van maximaal 3 cursisten leer je in maar een dag, je eigen wol te spinnen.

Spinnen voor gevorderden

Spin je al een tijdje en wil je een stapje verder komen en meer weten over hoe je nog zachter of dunner kan spinnen? Wil je de unique techniek van het Navajo twijen leren? Heb je zin, om een keer met heel veel andere vezels te spinnen? Dan is "Spinnen voor gevorderden" voor jou de perfecte workshop.

Art Yarn spinnen

Wil je meer dan altijd dezelfde draden en garens spinnen? Heb je zin, om een keer heel creatief aan de slag te gaan met het maken van je eigen garens? Wil je verschillende Art Yarn spin technieken leren kennen, zo als dochtgaren spinnen, flammengaren of fauxcle garens maken? Dan is de workshop "Art Yarn spinnen" ideaal voor jou.

Workshops “Breien en haken”

Breien voor beginners (Continentaal)

Wil je leren te breien om voor jezelf leuke dingen te maken? Brei je al, maar op de gewoone Nederlandse manier? Wil je ervaren, hoe je ontspannen en zonder klachten in je handen en schouders de leukste dingen kan laten ontstaan? Kom dan naar deze workshop en leer continentaal te breien.

Haken voor beginners

Haken is weer enoorm populair. Gehaakte tassen, sjaals, mutsen, kussens, dekens, alles wordt intussen gehaakt. En dat is, omdat haken enorm leuk is om te doen, makkelijk om te leren en ontspannend en rustgevend is. Heb je ook zin, om een leuke sjaal of muts voor jezelf te haken, maar heb je nog geen of weinig ervaring met haken? Kom dan naar onze workshop "Haken voor beginners".

Workshops “Wol verven”

Wol verven

Brei jij en heb jij altijd kant en klare breiwol gekocht? Haak jij en heb je zin, met wol in je eigen kleuren te haken? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met je heel unieke brei- of haakwol aan de slag te gaan? Dan kom naar deze workshop en leer, je eigen breiwol te creëren.

Sokkenwol verven

Brei jij sokken en heb jij altijd kant en klare sokkenwol gekocht? Vind je de kleuren, die je kan kopen, soms niet voldoend or vind je nooit echt die kleur, die je wil hebben? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met jouw unieke sokkenwol aan de slag te gaan? Dan kom naar deze workshop en leer, je eigen sokkenwol te creëren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.