Workshops

Kom workshoppen!

Heb je zin, om zelfs aan de slag te gaan met de wol? Wil je leren breien, haken, spinnen of misschien zelfs je eigen vol verven?

Kom dan naar een van onze leuke workshops. Samen met de mannen van Men At Wool leer je, hoe je je eerste dingen breid, hoe je een spinnenwiel gebruikt of hoe je een kussen kunt haken. Laat je inspireren van ons aanbod en kies een workshop, die bij je passt.

Is er niets bij, dat naar jou wens is? Neem dan gerust met ons CONTACT op en vertel ons over je behoefte. Misschien kunnen we samen met jou een nieuwe workshop opzetten, die helemaal naar jou smaak is.

Onze workshop agenda

Spinnen voor beginners

Wil je je eigen breiwol maken? Wil je direct van het schaap je eigen draden spinnen en tot kant en klare breiwol verwerken? Dan is spinnen voor jou het perfecte hobby. In een kleine groep van maximaal 3 cursisten leer je in maar een dag, je eigen wol te spinnen.

Spinnen voor gevorderden

Spin je al een tijdje en wil je een stapje verder komen en meer weten over hoe je nog zachter of dunner kan spinnen? Wil je de unique techniek van het Navajo twijen leren? Heb je zin, om een keer met heel veel andere vezels te spinnen? Dan is "Spinnen voor gevorderden" voor jou de perfecte workshop.

Gratis Workshop: Breien voor beginners (Continentaal)

Brei jij op de gewoone Nederlandse manier? Heb je zin om een andere manier van breien te leren kennen? Wil je ervaren, hoe je ontspannen en zonder klachten en spanning in je handen de leukste dingen kan laten ontstaan? Kom dan naar deze gratis workshop en leer. continentaal te breien.

Sokken breien

Zelfsgebreide sokken zijn enoorm trendy in deze tijd. Kom daroom naar onze workshop "Sokken breien" en leer op een makkelijke en handige manier, hoe je je eerste paar sokken in het juiste maat voor jezelf breid. Je leert van een ervaren sokken breier, hoe je het juiste maat voor je sokken bestemt en een goed passende, stoere sok voor jezelf breit.

Wol verven

Brei jij en heb jij altijd kant en klare breiwol gekocht? Haak jij en heb je zin, met wol in je eigen kleuren te haken? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met je heel unieke brei- of haakwol aan de slag te gaan? Dan kom naar deze workshop en leer, je eigen breiwol te creëren.

Sokkenwol verven

Brei jij sokken en heb jij altijd kant en klare sokkenwol gekocht? Vind je de kleuren, die je kan kopen, soms niet voldoend or vind je nooit echt die kleur, die je wil hebben? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met jouw unieke sokkenwol aan de slag te gaan? Dan kom naar deze workshop en leer, je eigen sokkenwol te creëren.

Workshop: Duurzaam leven 1: Minder plastic door duurzame dingen van stof en vezels

Vind jij ook, dat het tijd wordt, om duurzamer te leven? Denk je, dat ook jij iets kan doen, om minder plastic te gebruiken en minder afval te produceren? Heb jij zin, om nieuwe manieren te ontdekken, een klein steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.