Workshops breien en haken

Workshops breien en haken

Breien en haken is al weer een tijdje enorm populair. Soms voelt het, alsof bijna iedereen overal zit te haken of te breien. En toch zijn er nog heel veel mensen, die nog niet bekent zijn met deze mooie technieken van handwerken. Wij van Men At Wool vinden, dat moet anders. Wij willen iedereen aan het haken of breien brengen. Geniet ook van rustige momenten op de bank of in de tuin met je favoriete haakwerk in de handen. Of maak kennis met de techniek van continentaal breien en brei op een heel ontspannen manier de mooiste sjaals, mutsen, handschoenen en meer.

Wil jij ook leren breien of haken? Of zoek je nog een verdieping voor jouw brei- of haak kennissen? Kijk dan direct naar onze workshops.

Onze brei- en haak workshops

Workshop breien voor beginners (continentaal)

Wil je leren te breien om voor jezelf leuke dingen te maken? Brei je al, maar op de gewoone Nederlandse manier? Wil je ervaren, hoe je ontspannen en zonder klachten en spanning in je handen de leukste dingen kan laten ontstaan? Kom dan naar deze workshop en leer continentaal te breien.

Workshop haken voor beginners

Haken is weer enoorm populair. Gehaakte tassen, sjaals, mutsen, kussens, dekens, alles wordt intussen gehaakt. En dat is, omdat haken enorm leuk is om te doen, makkelijk om te leren en ontspannend en rustgevend is. Heb je ook zin, om een leuke sjaal of muts voor jezelf te haken, maar heb je nog geen of weinig ervaring met haken? Kom dan naar onze workshop "Haken voor beginners".

Workshop sokken breien

Zelf gebreide sokken zijn enorm trendy in deze tijd. Met een kleine groep cursisten leer je van een ervaren sokken breier, hoe je een sok begint, hoe je een perfecte hak breit en hoe je de juiste maat voor je sokken bepaalt. Kom naar onze workshop "Sokken breien" en leer op een makkelijke en handige manier, hoe je je eerste paar sokken in het juiste maat voor jezelf breit.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.