Workshops wol verven

Workshops wol verven

Veel mensen breien of haken met gekochte wol. En ook bij het wol spinnen zien wij veel mensen aan de slag gaan met gekochte vezels in hun favoriete kleuren. Daar is ook niets mis mee. Maar hoe leuk zou het kunnen zijn, als je je eigen wol kan verven? En als je met wol in jouw favoriete kleuren aan de slag kan, die je zelf met je eigen handen geverfd hebt?

Wol verven is niet moeilijk. Je hebt alleen wol nodig, ietsjes verfstof en een beetje azijn en dat is alles. Met deze ingredienten kan je je eigen creaties maken, sokkenwol in je eigen kleuren verven of jouw spinwol een mooie combinatie aan kleuren geven. Wij van Men At Wool verven onze wol met voedingskleurstoffen, omdat dit voor ons de milieuvriendelijkste en makkelijkste manier is, meer kleur in je handwerk te brengen. Wij bieden twee verschillende workshops aan. Een voor spin- en gewoone breiwol en een special voor sokkenwol. Kies direct je favoriete workshop en leer verschillende manieren om meer kleur in je leven te brengen.

Onze workshops wol verven

Workshop wol verven

Brei jij en heb jij altijd kant en klare breiwol gekocht? Haak jij en heb je zin, met wol in je eigen kleuren te haken? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met jouw unieke brei- of haakwol aan de slag te gaan? Dan kom naar deze workshop en leer, je eigen breiwol te creëren.

Workshop sokkenwol verven

Brei jij sokken en heb jij altijd kant en klare sokkenwol gekocht? Vind je de kleuren, die je kan kopen, soms niet voldoend or vind je nooit echt die kleur, die je wil hebben? Heb je zin, om wol in je favoriete kleuren te verven en met jouw unieke sokkenwol aan de slag te gaan? Dan kom naar deze workshop en leer, je eigen sokkenwol te creëren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.