Groepsevenement: Natuurlijke lichaamsverzorging met lanoline

Groepsevenement: Natuurlijke lichaamsverzorging met lanoline (2 uur)

Lanoline (schapenvet) is ideaal voor de verzorging van je hele lichaam. Het is ontstekingsremmend, huidverzorgend, antibacterieel en geeft je huid op een heel natuurlijke manier, wat die nodig heeft.

Willen jullie duurzamer leven, bewuster met jullie zelf omgaan en met een leuke groep mensen meer ervaren over een natuurlijke verzorging van je lichaam? Dan is deze workshop ideaal voor jullie. Jullie maken samen kennis met het schapenvet lanoline, jullie maken zalfjes, crèmes en meer en brengen samen een heel leuke tijd door. Daarbij gebruiken we in alle recepten lanoline als een van de ingrediënten en werken met heel veel natuurlijke andere materialen.

Deze workshop is voor groepen van 4 tot en met 12 mensen en wordt gegeven in het atelier van Men At Wool of op locatie.

De workshop prijs is inclusief alle materialen, eigen zalfjes en crèmes om mee naar huis te nemen en koffie/thee en iets lekkers.

Prijs voor deze workshop

4 t/m 8 personen: €49,- Eur per persoon
9 t/m 12 personen: 39,- Eur per persoon

Wil jij deze workshop boeken of wil je meer informatie over deze workshop?
Neem dan direct met ons contact op via telefoon of mail

info@menatwool.eu
+31 6 43234855

Dan kan je je eigen natuurlijke lichaamsverzorging met lanoline maken

  • Dit groepsevenement kan altijd geboekt worden op basis van mogelijkheden en beschikkbaarheid. Neem direct contact met ons op en laat ons weten, wat je wensen zijn. We vinden zeker een passende datum voor jullie.

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop leer je alles over lanoline, natuurlijke materialen en ingredienten
  • Je krijgt een boek met alle recepten van de workshop voor het maken van je eigen producten
  • Je gaat direct aan de slag met het maken van je eerste zalf
  • Je maakt verschillende producten zo als, zalfjes, cremes, lip care en meer met lanoline als een van de ingredienten
  • Je neemt je recepten en je zelf gemaakte verzorgingsproducten mee naar huis

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van tevoren te kunnen of weten.

Dat moet je meebrengen

  • Voor deze workshop hoef je niets mee te brengen. Let wel op, dat je kleding draagt, die een beetje vies mag worden, voor het geval, dat er iets misgaat.

Daar is de workshop

  • De workshop vind plaats in het atelier van Men At Wool in Utecht Leidsche Rijn of op verschillende locaties in en rondom Utrecht.
  • Het atelier van Men At Wool is midden in Utrecht Leidsche Rijn op de Kardemomweg.

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is kleermaker en modeontwerper, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van Men At Wool. Gregor heeft een tijd geleden besloten, duurzaamer en natuurlijker te willen leven, en is sinds daar bezig met verschillende workshops over duurzaamheid. Hij geeft ook de workshops over natuurlijk schoonmaken en natuurlijke bruisballen en badzout maken. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

 

 

Groepsevenement: Natuurlijke lichaamsverzorging met lanoline (2 uur)

Lanoline (schapenvet) is ideaal voor de verzorging van je hele licham. Het is ontstekingsremmend, huidverzorgend, antibacterieel en geeft je huid op een heel natuurlijke manier, wat die nodig heeft.

Willen jullie duurzamer leven, bewuster met jullie zelf omgaan en met een leuke groep mensen meer ervaren over eenn natuurlijke verzorging van je lichaam? Dan is deze workshop ideaal voor jullie. Jullie maken samen kennis met het schapenvet lanoline, jullie maken zalfjes, cremes en meer en brengen samen een heel leuke tijd door. Darbij gebruiken we in alle recepten lanoline als een van de ingredienten en werken met heel veel natuurlijke andere materialen.

Deze workshop is voor groepen vanaf 4 tot en met 12 mensen en wordt gegeven in het atelier van Men At Wool of op locatie.

De workshop prijs is inclusief alle materialen, eigen zalfjes en cremes om mee naar huis te nemen en koffie/thee en iets lekkers.

Prijs voor deze workshop

4 t/m 8 personen: €49,- Eur per persoon
9 t/m 12 personen: 39,- Eur per persoon

Wil jij deze workshop boeken of wil je meer informatie over deze workshop?
Neem dan direct met ons contact op via telefoon of mail

info@menatwool.eu
+31 6 43234855

Reacties zijn gesloten.