Groepsevenement: Bruisballen en badzout maken

Groepsevenement: Bruisballen en badzout maken (2 uur)

Heb jij behoefte aan een beetje luxe in je leven, maar op een goede verantwoordelijke manier? Geniet je af en toe van een lekker bad met luxe ingrediënten en heb je zin om in de toekomst zelf te bepalen wat je in je badwater doet? Geef je goede vrienden en familie graag zelfgemaakte, milieuvriendelijke cadeaus? Dan is onze groepsevenement voor het maken van bruisballen en badzout ideaal voor jou.

Duurzaam en natuurlijk leven is belangrijker dan ooit. We willen meer verantwoord omgaan met onze omgeving en zelf bepalen, waarmee we ons verzorgen. Dat geldt zeker vooral voor die dingen, die we aan en in ons lichaam laten. In dit groepsevenement leer je samen met je vrienden of familie, met natuurlijke materialen je eigen bruisballen en badzout te maken, voor ontspannen momenten in je eigen bad of als leuke cadeaus voor bijzondere mensen. In twee uur krijg je heel veel recepten voor het maken van bruisballen en verschillende badzout variaties en ga je direct aan de slag met het maken van je eerste bad ingrediënten.

Deze workshop is voor groepen van 4 tot en met 12 mensen en wordt gegeven in het atelier van Men At Wool of op locatie.

De workshop prijs is inclusief alle materialen, eigen bruisballen en badzout om mee naar huis te nemen en koffie/thee en iets lekkers.

Prijs voor deze workshop

4 t/m 8 personen: €49,- Eur per persoon
9 t/m 12 personen: 39,- Eur per persoon

Wil jij deze workshop boeken of wil je meer informatie over deze workshop?
Neem dan direct met ons contact op via telefoon of mail

info@menatwool.eu
+31 6 43234855

Dan kan je je eigen bruisballen en badzout maken

  • Dit groepsevenement kan altijd geboekt worden op basis van mogelijkheden en beschikkbaarheid. Neem direct contact met ons op en laat ons weten, wat je wensen zijn. We vinden zeker een passende datum voor jullie.

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar alle ingredienten, die we gebruiken om bruisballen en badzout te maken
  • We gaan direct aan de slag met het maken van verschillende soorten bruisballen met verschillende ingredienten
  • We maken meerdere variaties van luxe badzout met duurzame ingredienten, kruiden en meer
  • Je neemt je zelf gemaakte bruisballen en bazout en een receptenoverzicht mee naar huis

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van tevoren te kunnen of weten.

Dat moet je meebrengen

  • Voor deze workshop hoef je niets mee te brengen. Let wel op, dat je kleding draagt, die een beetje vies mag worden, voor het geval, dat er iets misgaat.

Daar is de workshop

  • De workshop vind plaats in het atelier van Men At Wool in Utecht Leidsche Rijn of op verschillende locaties in en rondom Utrecht.
  • Het atelier van Men At Wool is midden in Utrecht Leidsche Rijn op de Kardemomweg.

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is kleermaker en modeontwerper, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van Men At Wool. Gregor heeft een tijd geleden besloten, duurzaamer en natuurlijker te willen leven, en is sinds daar bezig met verschillende workshops over duurzaamheid. Hij geeft ook de workshops over natuurlijk schoonmaken en natuurlijke bruisballen en badzout maken. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

 

 

Groepsevenement: Bruisballen en badzout maken (2 uur)

Heb jij behoefte aan een beetje luxe in je leven, maar op een goede verantwoordelijke manier? Geniet je af en toe van een lekker bad met luxe ingrediënten en heb je zin, in de toekomst zelf te bepalen, wat je in je badwater doet? Geef je goede vrienden en familie graag zelfgemaakte, milieuvriendelijke cadeaus? Dan is onze groepsevenement voor het maken van bruisballen en badzout ideaal voor jou.

Duurzaam leven is meer belangrijk dan ooit. We willen allen meer verantwoordelijk omgaan met onze omwelt en zelf bepalen, waarmee we ons omgeven. Dat geldt zeker vooraal voor die dingen, die we aan en in ons licham laten. In deze groepsevenement leer je samen met je vrienden of familie, met natuurlijke materialen je eigen bruisballen en badzout te maken, voor ontspannen momenten in je eigen bad of als leuke cadeaus voor bijzondere mensen. In twee uur krijg je heel veel recepten voor het maken van bruisballen en verschillende badzout variaties en ga je direct aan de slag met het maken van je eerste bad ingredienten.

Deze workshop is voor groepen vanaf 4 tot en met 12 mensen en wordt gegeven in het atelier van Men At Wool of op locatie.

De workshop prijs is inclusief alle materialen, eigen bruisballen en badzout om mee naar huis te nemen en koffie/thee en iets lekkers.

Prijs voor deze workshop

4 t/m 8 personen: €49,- Eur per persoon
9 t/m 12 personen: 39,- Eur per persoon

Wil jij deze workshop boeken of wil je meer informatie over deze workshop?
Neem dan direct met ons contact op via telefoon of mail

info@menatwool.eu
+31 6 43234855

Reacties zijn gesloten.