Locaties

Op de onderstaande locaties geven we regelmatig workshops. Klik op de locatie om te zien welke activiteiten er binnenkort gepland zijn.

Atelier "The Work-Shop", Spoorhaag, Houten, Houten
Deze geweldige workshopruimte is midden in het centrum van Houten. Een grote ruimte met veel mogelijkheden, in die alle soorten workshops plaatsvinden. Ook Men At Wool maakt gebruik van deze mooie ruimte voor verschillende activiteiten. De workshop ruimte is op de begane grond, dus ook voor mindervaliden geschikt. En je komt zonder trappen met de lift direct naar de parkeergarage, waar ook parkeerplekken voor mindervaliden beschikbaar zijn. Breng een paar extra warme sokken mee, als je zonder schoenen wilt werken, de stenen vloer kan in de winter wat koud voelen.

Bereikbaarheid

Auto

De locatie is prima met de auto bereikbaar, van de snelweg A12 rijdt je maar 8 minuten naar de locatie. Naast de winkel is parkeergelegenheid, twee uur/’s avonds gratis, mits geen koopavond met parkeerkaart. Is hier geen plaats meer, dan kun je (de eerste twee uur gratis) in de achtergelegen parkeergarage parkeren. (Sla linksaf bij het verlaten van de parkeergarage en dan zie je The Work-Shop links op de hoek.)

Openbaar vervoer

Het treinstation Houten is maar 500 m van de locatie en je loopt midden door het bruisende winkelcentrum van Houten. Er is ook een ondergrondse fietsgarage beschikkbaar.


Atelier Men At Wool, Kardemomweg, Utrecht, Utrecht
Het atelier van Men At Wool is midden in Leidsche Rijn, het nieuwe bruisende centrum van Utrecht. Op een mooie locatie kunnen we kleine workshops geven, die aansluiten bij de mensen uit Utrecht en omgeving. Rustig, kleinschalig en omgeven van wol, spinnenwielen en alles, wat het werken met wol leuk maakt.

Bereikbaarheid

Auto

De locatie is prima met de auto bereikbaar, van de snelweg A12 rijdt je maar 5 minuten naar de locatie. Er is vrij parkeren in de wijk van het atelier. LET OP: Het parkeerterrein achter het huis is privé voor de bewoners. Parkeren voor bezoekers is hier niet toegestaan

Openbaar vervoer

De treinstation Utrecht Leidsche Rijn is maar enkele honderd meter weg van de locatie en je loopt binnen 5 tot 10 minuten ernaar toe.  


Reacties zijn gesloten.