Groepsevenementen

Groepsevenementen van Men At Wool - Een leuke tijd hebben met je vrienden of familie!

Samen iets beleven, samen ervaringen maken en nieuwe dingen leren? Dat kan prima bij een van onze groepsevenementen. Samen met goede vrienden of je familie breng je een paar uurtjes door met het leren van nieuwe dingen en het maken van je eigen producten.

Onze groepsevenementen zijn voor groepen vanaf 4 personen te boeken en kunnen in het atelier van Men At Wool of op je gewenste locatie gegeven worden. Een leuke ontspannen sfeer, een goede koffie of thee en natuurlijk iets lekkers voor bij de koffie horen er natuurlijk altijd bij. Of je nu alleen voor een leuke tijd komt, om iets nieuwe te leren of gewoon om tijd met goede vrienden door te brengen, een groepsevenement bij Men At Wool maakt dat mogelijk. En als je met ons contact maakt, vragen wij precies naar jouw wensen en maken er zo altijd een gezellige dag van.

Groepsevenementen “Natuurlijk leven”

Groepsevenement: Natuurlijke lichaamsverzorging met lanoline (2 uur)

Willen jullie duurzamer leven, bewuster met jullie zelf omgaan en met een leuke groep mensen meer ervaren over eenn natuurlijke verzorging van je lichaam? Dan is deze workshop ideaal voor jullie. Jullie maken samen kennis met het schapenvet lanoline, jullie maken zalfjes, cremes en meer en brengen samen een heel leuke tijd door. Darbij gebruiken we in alle recepten lanoline als een van de ingredienten en werken met heel veel natuurlijke andere materialen.

Groepsevenement: Bruisballen en badzout maken (2 uur)

Heb jij behoefte aan een beetje luxe in je leven, maar op een goede verantwoordelijke manier? Geniet je af en toe van een lekker bad met luxe ingrediƫnten en heb je zin, in de toekomst zelf te bepalen, wat je in je badwater doet? Geef je goede vrienden en familie graag zelfgemaakte, milieuvriendelijke cadeaus? Dan is onze groepsevenement voor het maken van bruisballen en badzout ideaal voor jou.

Groepsevenementen “Wolervaringen”

Groepsevenement: Welkom in de wol (2 uur)

Wil je even helemaal natuurlijk bezig zijn? Wil je snappen, waarom wij in Nederland zo veel wol vernietigen en wat we samen eraan kunnen doen? Denk je na over een nieuwe hobby en wil je even kennis maken met alle ambachtelijke technieken van wolverwerken? Wil je zelf aan de slag en wolkunst maken, spinnen of haken? Dan is "Welkom in de wol" het perfecte groepsevenement.

Reacties zijn gesloten.