Atelier Men At Wool, Kardemomweg, Utrecht

Het atelier van Men At Wool is midden in Leidsche Rijn, het nieuwe bruisende centrum van Utrecht. Op een mooie locatie kunnen we kleine workshops geven, die aansluiten bij de mensen uit Utrecht en omgeving. Rustig, kleinschalig en omgeven van wol, spinnenwielen en alles, wat het werken met wol leuk maakt.

Bereikbaarheid

Auto

De locatie is prima met de auto bereikbaar, van de snelweg A12 rijdt je maar 5 minuten naar de locatie. Er is vrij parkeren in de wijk van het atelier.

LET OP: Het parkeerterrein achter het huis is privé voor de bewoners. Parkeren voor bezoekers is hier niet toegestaan

Openbaar vervoer

De treinstation Utrecht Leidsche Rijn is maar enkele honderd meter weg van de locatie en je loopt binnen 5 tot 10 minuten ernaar toe.

 


Adres:
Kardemomweg 25
3541RJ
UtrechtKomende workshops op deze locatie:
Informatie voor bezoekers:

Dit atelier is midden in Utrecht Leidsche Rijn. Er zijn parkeerplaatsen direct voor het huis. Het is vrij parkeren in deze wijk. Mocht je de workshop willen combineren met een lunch, dan is het nieuwe centrum Leidsche Rijn in 5 minuten lopen bereikbaar. Bij workshops van een hele dag is de lunch inbegrepen en wordt in de workshop ruimte verzorgd. LET OP: Het parkeerterrein achter het huis is privé voor de bewoners. Parkeren voor bezoekers is hier niet toegestaan.


Kaart niet beschikbaar

Reacties zijn gesloten.