Workshop: Vezelrijkdom spinnen en vezels mengen

Workshop: Vezelrijkdom spinnen en vezels mengen
Datum en tijd
vrijdag 28/04/2023
14:00 - 17:00

Locatie
Atelier Men At Wool, Kardemomweg, Utrecht

Docent: Gregor


Wil je een keer induiken in de vezelrijkdom van de spinwereld? Wil je voelen, ruiken, zien en maken en alle zintuigen gebruiken in de wereld van vezels? Wil je verschillende manieren leren om vezels te mengen en zo nieuwe unieke garens te maken? Dan is “Vezelrijkdom spinnen en vezels mengen” voor jou de perfecte workshop.

In een kleinschalige setting (maximaal 6 cursisten) leer je veel verschillende vezels te spinnen en leer je ook nog heel veel over de vezels zelf. Je gaat met heel veel vezels direct aan de slag en binnen enkele uren heb jij met alle zintuigen zitten spinnen en heb je nieuwe inspiratie om jouw hobby een nieuwe richting te geven.

De workshopprijs is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Combineer deze workshop met de workshop “Nog mooier spinnen” en maak er een hele dag van. Dan zorgen wij voor een heerlijke lunch met biologische- en streekproducten.

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop maak je kennis met vezelrijkdom en kan je alle vezels bekijken, voelen en ruiken.
  • Je leert, welke vezel waar vandaan komen en wat de eigenschappen van de vezels zijn.
  • Je spint heel veel vezels direct in de workshop en maakt erbij kennis met de heel unieke spintechniek voor iedere streng
  • Je maakt kennis met wolvezels, dierlijke vezels, plantaardige vezels en nog meer
  • Je leert verschillende manieren, om vezels met elkaar te mengen, en zo je eigen unieke draden te maken
  • Al dit doen we met alle zintuigen, in heel ontspannen sfeer voor nog meer zen momenten in je eigen spinwereld

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen moet je al een draad kunnen spinnen en moet je ook al twee draden met elkaar kunnen twijnen.

Dat moet je meebrengen

  • Breng je eigen spinnenwiel en drie lege klossen mee. Het is zeker handig, als je direct met je eigen wiel aan de slag kan.

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en modeontwerper en heeft lang in de kledingindustrie gewerkt. Gregor heeft ook uitgebreide kwalifikaties in stress management en bournout preventie en is een van de oprichters van Men At Wool. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

Zo gaat het verder

Wil je meedoen aan de workshop? Super! Boek dan direct een of meerdere plekken in het formulier onder aan deze pagina. Na de betaling heb je direct een vaste plek in de workshop gereserveerd en ontvang je een bevestiging in de email met de workshop data en de locatie van de workshop. Een paar dagen van tevoren ontvang je dan nog een herinnering met de laatste informaties.Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart niet beschikbaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *