Workshop: Dertig natuurlijke huismiddelen

Workshop: Dertig natuurlijke huismiddelen
Datum en tijd
zaterdag 04/12/2021
10:00 - 13:00

Locatie
Atelier Men At Wool, Kardemomweg, Utrecht

Docent: Gregor


Heb je behoefte aan een duurzame, natuurlijke omgeving, in die je rustig en met een goed geweten kan leven? Wil je ook iets bijdragen aan een duurzame toekomst? Weet jij al, dat je met een klein antaal duurzame producten je hele huis kan verzorgen? Kom naar onze workshop voor dertig duurzame huismiddelen en leer, hoe je duurzam je huis, je was en je tuin schoon kan krijgen en ook nog je hele lichaam kan verzorgen.

Duurzaam leven wordt meer en meer belangrijk. CO2 in de lucht, plastic in de oceanen, meer afval dan mensen en het lijk alleen maar erger te worden. Tijd om een stap te nemen naar een duurzamere toekomst. In deze workshop laten we je zien, hoe makkelijk het is, duurzaam schoon te maken en je lichaam te verzorgen en daarbij ook nog veel minder plastic afval te produceren. Je krijgt dertig recepten voor duurzame huismiddelen mee naar huis en wij maken samen in de workshop direct een antaal middelen zelf.

De workshopprijs is inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers voor bij de koffie. En je krijgt alle recepten voor de huismiddelen mee naar huis.

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar alle ingredienten, die we gebruiken om huismiddelen te maken
  • Je krijgt een introductie in het maken van huismiddelen en in de belangrijkste regels voor het maken en gebruiken
  • We gaan direct aan de slag met het maken van schoonmaakmiddelen, een wasmiddel, een huidverzorgingsproduct en nog veel meer
  • Je neemt je zelf gemaakte huismiddelen en een receptenboek voor dertig verschillende huismiddelen mee naar huis

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van tevoren te kunnen of weten.

Dat moet je meebrengen

  • Breng voor deze workshop enkele oude verpakkingen van schoonmaakmiddelen mee (zo als lege plastic flessen, glazen potten en meer). We kijken samen, of je deze verpakkingen kan hergebruiken en als niet, krijg je passende verpakkingen voor de workshop.
  • Als je geen oude verpakkingen thuis hebt, is dat geen probleem. Dan krijg je in de workshop alles, wat je nodig hebt.

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is kleermaker en modeontwerper, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van Men At Wool. Gregor heeft een tijd geleden besloten, duurzaamer en natuurlijker te willen leven, en is sinds daar bezig met verschillende workshops over duurzaamheid. Hij geeft ook de workshops over natuurlijk schoonmaken en natuurlijke bruisballen en badzout maken. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

Zo gaat het verder

Wil je meedoen aan de workshop? Super! Boek dan direct een of meerdere plekken in het formulier onder aan deze pagina. Na de betaling heb je direct een vaste plek in de workshop gereserveerd en ontvang je een bevestiging in de email met de workshop data en de locatie van de workshop. Een paar dagen van tevoren ontvang je dan nog een herinnering met de laatste informaties.Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart niet beschikbaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *