Workshop: Haken voor beginners

Workshop: Haken voor beginners
Datum en tijd
donderdag 11/01/2024
14:00 - 17:00

Locatie
Atelier Men At Wool, Kardemomweg, Utrecht

Docent: Gregor


Haken is weer enorm populair. Gehaakte tassen, sjaals, mutsen, kussens, dekens, alles wordt intussen gehaakt. En dat is omdat haken enorm leuk is om te doen, makkelijk om te leren en ontspannend en rustgevend is. Heb je ook zin om een leuke sjaal of muts voor jezelf te haken, maar heb je nog geen of weinig ervaring met haken? Kom dan naar onze workshop “Haken voor beginners”.

Met een kleine groep cursisten en op een heel leuke locatie midden in het natuur maak je kennis met het haken, leer je haakprojectjes goed te beginnen, door te haken en af te ronden. Leer alle basis steken, die je nodig hebt om je eigen projectjes te kunnen haken en begin direct in de les aan je eerste haakproject. Na de workshop kan je makkelijk je eerste project afronden en snel veel verschillende dingen haken. Binnen korte tijd heb je je eerste mutsen, sjaals, kussens, lampjes of dekens gehaakt en wil je het haken in je leven niet meer missen.

De workshopprijs is inclusief materialen, koffie/thee en ook iets lekkers voor bij de koffie, exclusief kosten voor haakpaketten voor je eerste project.

Dat doen we in de workshop

  • Je leert, losse steken te haken en je eerste haakproject op te zetten
  • Je leert, halve vaste en vaste steken te haken voor vaste en stevige haakprojecten
  • Je leert, halve stokjes, stokjes en dubbele stokjes te haken voor lossere haakprojecten
  • Je leert, rondjes te haken om onderzetters of mutsen te kunnen haken
  • Je kiest samen met de lesgever je eerste haakproject en begint direct aan je eerste eigen haakwerk

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van tevoren te kunnen of weten.

Dat moet je meebrengen

  • Voor deze workshop hoef je niets mee te brengen. Als je met je eigen wol en/of je eigen haakaalden aan de slag wilt, breng deze dan gerust mee.

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is kleermaker en modeontwerper, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van Men At Wool. Gregor heeft een tijd geleden besloten, duurzaamer en natuurlijker te willen leven, en is sinds daar bezig met verschillende workshops over duurzaamheid. Hij geeft ook de workshops over natuurlijk schoonmaken en natuurlijke bruisballen en badzout maken. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

Zo gaat het verder

Wil je meedoen aan de workshop? Super! Boek dan direct een of meerdere plekken in het formulier onder aan deze pagina. Na de betaling heb je direct een vaste plek in de workshop gereserveerd en ontvang je een bevestiging in de email met de workshop data en de locatie van de workshop. Een paar dagen van tevoren ontvang je dan nog een herinnering met de laatste informaties.Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart niet beschikbaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *