Workshop: Breien voor beginners (Continentaal)

Workshop: Breien voor beginners (Continentaal)
Datum en tijd
vrijdag 08/07/2022
10:00 - 13:00

Locatie
Atelier Men At Wool, Kardemomweg, Utrecht

Docent: Gregor


Wil je leren te breien om voor jezelf leuke dingen te maken? Brei je al, maar op de gewoone Nederlandse manier? Wil je ervaren, hoe je ontspannen en zonder klachten in je handen en schouders de leukste dingen kan laten ontstaan? Kom dan naar deze workshop en leer continentaal te breien.

Met een kleine groep cursisten maak je kennis met de techniek van continentaal breien, zet je je eigen steken op en brei je je eerste toeren rechte en averechte steken. Binnen korte tijd heb je al de eerste ervaringen met deze techniek opgedaan en kan je verder oefenen op een ontspannen manier te breien. Na enkele uren wil je deze manier van breien zeker niet meer missen.

De workshopprijs is inclusief materialen, koffie/thee en ook iets lekkers voor bij de koffie.

Dat doen we in de workshop

  • Je leert, steken op te zetten en je eerste toer te breien
  • Je leert, wat het verschil is tussen Nederlands breien en Continentaal breien
  • Je leert, rechte en averechte steken continentaal te breien
  • Je ervaart, hoe het is op deze manier te breien en gaat thuis verder met het oefenen van deze techniek

Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van tevoren te kunnen of weten.

Dat moet je meebrengen

  • Voor deze workshop hoef je niets mee te brengen. Als je met je eigen wol en/of je eigen breinaalden aan de slag wilt, breng deze dan gerust mee.

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is kleermaker en modeontwerper, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van Men At Wool. Gregor heeft een tijd geleden besloten, duurzaamer en natuurlijker te willen leven, en is sinds daar bezig met verschillende workshops over duurzaamheid. Hij geeft ook de workshops over natuurlijk schoonmaken en natuurlijke bruisballen en badzout maken. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

Zo gaat het verder

Wil je meedoen aan de workshop? Super! Boek dan direct een of meerdere plekken in het formulier onder aan deze pagina. Na de betaling heb je direct een vaste plek in de workshop gereserveerd en ontvang je een bevestiging in de email met de workshop data en de locatie van de workshop. Een paar dagen van tevoren ontvang je dan nog een herinnering met de laatste informaties.Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Kaart niet beschikbaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *