Men At Wool en uw gezondheid

Men At Wool en uw gezondheid - met veel aandacht voor de mens

Stand 05 december 2023:

Gelukkig is de tijd, waar we allen met corona bezig moesten zijn over. We hoeven geen toegangsbewijs meer te tonen, geen test meer van tevoren moeten doen en kunnen intussen weer gewoon een leuke tijd met elkaar hebben.

Wij van Men At Wool letten wel nog steeds altijd op de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Hier willen we even uitleggen, wat dat voor ons betekent.

 

Jouw gezondheid

Als je ziek bent, verkouden, of klachten hebt van koorts, hoest, een lopende neus of dergelijke, of in de laatste twee weken koorts had, kan je helaas niet deelnemen aan de workshop. Ook ben je getest en heb je niet "corona" maar een andere griep. Dat is om andere deelnemers en kwetsbare doelgroepen te beschermen.

Meld je dan in ieder geval even af. Je krijgt van ons een tegoedbon, met die je later weer voor een andere workshop kan inschrijven. We zien je graag in een andere workshop. Als je geen klachten hebt of had, ben je van harte welkom bij de workshop locatie op de aangegeven tijd.

 

Onze andere maatregelen

We hebben nog een aantal maatregelen opgezet voor een zo veilig mogelijke omgang met je workshop. Lees alle maatregelen even goed door.

 

Desinfectie en schoonmaak

Wij desinfecteren voor een workshop alle apparaten, toestellen, werktuigen en ook alle materialen, die we gebruiken voor de workshop. Ook na een workshop maken we grondig schoon, om onze klanten en ons zo goed mogelijk te beschermen.

Wij vinden het fijn, als iedere deelneem(st)er bij binnenkomst zijn of haar handen desinfecteert met middelen, die wij op voorraad houden. Tussendoor heeft iedere deelneem(st)er altijd de kans, zijn of haar handen extra te wassen en te desinfecteren. Ben je ziek of verkouden? Blijf dan in ieder geval thuis.

 

Afstand

We houden altijd zo veel afstand naar de klanten, dat iedereen zich veilig mag voelen. Willen we iets uitleggen en daarvoor dichter bij komen, geven we dat altijd van tevoren even aan een vragen we jou of dat mag. Dit is niet alleen voor je gezondheid, maar ook om een veilige plek te kunnen bieden, die goed voelt.

 

Koffie en thee

Wij bieden in iedere workshop koffie en thee aan voor onze deelneem(st)ers. En natuurlijk zetten we deze onder inhoud van alle hygiene maatregels. We maken ook alle mokken en glazen voor iedere workshop extra schoon. Als iemand zijn eigen mok of glas mee wil brengen, omdat dat voor hem of haar veiliger voelt, vinden we dat natuurlijk helemaal oke.

 

Lunch

Als een workshop over een hele dag gaat, hoort er een lunch bij. De lunch verzorgen we zelf of laten we verzorgen door een collega van ons, die ook kook workshops geeft. Natuurlijk letten wij ook bij het bereiden van de lunch op de hygiene maatregels. We laten de lunch bij de workshop ruimte bezorgen en eten de lunch samen.

 

Wil je meer weten over onze omgang met ziektes en onze maatregelen? Stuur ons een mail of neem contact op met ons.

Gregor Falkenhagen
info@menatwool.eu
06 43 23 48 55

 

 

Reacties zijn gesloten.