Men At Wool en corona 2

Men At Wool en "Corona" - met veel aandacht voor de mens

Stand 18 februari 2022:

We passen ons corona beleid altijd aan aan de op dit moment geldende maatregels van de overheid. Na de persconferentie van 25 februari hebben we ons corona beleid aangepast.

 

Jouw gezondheid

Als je ziek bent, verkouden, of klachten hebt van koorts, hoest, een lopende neus of dergelijke, of in de laatste twee weken koorts had, kan je helaas niet deelnemen aan de workshop. Meld je dan in ieder geval even af. Je krijgt dan van ons een tegoedbon, met die je later weer voor een andere workshop kan inschrijven. Als je geen klachten hebt of had, ben je van harte welkom bij de workshop locatie op de aangegeven tijd.

 

Onze corona maatregelen

We hebben nog een aantal maatregelen opgezet voor een zo veilig mogelijke omgang met je workshop. Deze maatregelen zijn altijd in overeenkomst met de geldende wetgeving en we passen deze maatregelen regelmatig aan. Lees alle maatregelen even goed door.

 

Toegang

Met de laatste aanpassingen van de maatregels van de overheid is vanaf 25 februari geen toegangsbewijs meer nodig. Er wordt dus geen controle van de QR-code bij ingang meer gedaan.

 

Mondkapjes

Er bestaat op dit moment geen verplichting meer, een mondkapje te dragen als je je bewegt in de workshop ruimte. Als je het nog steeds veiliger vind, een mondkapje te dragen, mag dat natuurlijk altijd. Breng dan je eigen mondkapje mee.

 

Desinfectie en schoonmaak

Wij desinfecteren voor een workshop alle apparaten, toestellen, werktuigen en ook alle materialen, die we gebruiken voor de workshop. Ook na een workshop maken we grondig schoon, om onze klanten en ons zo goed mogelijk te beschermen.

Wij vinden het fijn, als iedere deelneem(st)er bij binnenkomst zijn of haar handen desinfecteert met middelen, die wij op voorraad houden. Tussendoor heeft iedere deelneem(st)er altijd de kans, zijn of haar handen extra te wassen en te desinfecteren. Ben je ziek of verkouden? Blijf dan in ieder geval thuis.

 

Afstand

1,5 m afstand te houden is op dit moment niet meer verplicht.

 

Koffie en thee

Wij bieden in iedere workshop koffie en thee aan voor onze deelneem(st)ers. En natuurlijk zetten we deze onder inhoud van alle hygiene maatregels. We maken ook alle mokken en glazen voor iedere workshop extra schoon. Als iemand zijn eigen mok of glas mee wil brengen, omdat dat voor hem of haar veiliger voelt, vinden we dat natuurlijk helemaal oke.

 

Lunch

Als een workshop over een hele dag gaat, hoort er een lunch bij. De lunch verzorgen we zelf of laten we verzorgen door een collega van ons, die ook de kook workshops geeft. Natuurlijk letten wij ook bij het bereiden van de lunch op de hygiene maatregels. We laten de lunch bij de workshop ruimte bezorgen en eten de lunch samen.

 

Wil je meer weten over onze omgang met corona en onze maatregelen? Stuur ons een mail of neem contact op met ons.

Gregor Falkenhagen
info@menatwool.eu
06 43 23 48 55

 

 

Reacties zijn gesloten.