Men At Wool en corona 2

Men At Wool en "Corona" - met veel aandacht voor de mens

Stand 15 november 2021:

We passen ons corona beleid altijd aan aan de op dit moment geldende maatregels van de overheid. Na de persconferentie van 12 november hebben we ons corona beleid aangepast.

 

Jouw gezondheid

Als je ziek bent, verkouden, of klachten hebt van koorts, hoest, een lopende neus of dergelijke, of in de laatste twee weken koorts had, kan je helaas niet deelnemen aan de workshop. Meld je dan in ieder geval even af. Je krijgt dan van ons een tegoedbon, met die je later weer voor een andere workshop kan inschrijven. Als je geen klachten hebt of had, ben je van harte welkom bij de workshop locatie op de aangegeven tijd.

Toegang

Met de laatste aanpassingen van de maatregels van de overheid zijn wij verplicht, een corona toegansbewijs te vragen bij binnenkomst. Je kan dus alleen deelnemen aan de workshop met een actuele en geldende QR-code. Deze kan je vanuit je eigen app laten zien of op papier meebrengen. Wij controleren wel ook altijd je indentiteit zo als van ons gevraagd, breng daarom ook altijd een ID mee.

Heb je een workshop geboekt, maar heb je geen geldende QR-code? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Je krijgt in dit geval en boncode van ons, met die je later weer kan inboeken in een van de workshops.

Hoe werkt een corona toegangsbewijs? Check de website van de overheid:
https://coronacheck.nl/nl/

Mondkapjes

Het is op dit moment weer verplicht een mondkapje te dragen als je je bewegt in de workshop ruimte. Je hoeft het mondkapje niet te dragen, als je op je vaste plek zit. Als je loopt, bijvoorbeeld naar de toilet of om koffie en thee te pakken, is een mondkapje wel weer verplicht. Breng je eigen mondkapje mee naar de workshop.

Desinfectie en schoonmaak

Wij desinfecteren voor een workshop alle apparaten, toestellen, werktuigen en ook alle materialen, die we gebruiken voor de workshop. Tijdens langere workshops, die over een hele dag gaan, maken we ook in de middag alle dingen opnieuw schoon. Ook na een workshop maken we grondig schoon, om onze klanten en ons zo goed mogelijk te beschermen.
Wij vinden het fijn, als iedere deelneem(st)er bij binnenkomst zijn of haar handen desinfecteert met middelen, die wij op voorraad houden. Tussendoor heeft iedere deelneem(st)er altijd de kans, zijn of haar handen extra te wassen en te desinfecteren. Ben je ziek of verkouden? Blijf dan in ieder geval thuis.

Afstand

1,5 m afstand is op dit moment nog niet verplicht, maar wel aanbevolen van de overheid. We zorgen ervoor, dat je in de workshop altijd 1,5 m afstand kan houden van je medecursisten en de lesgever. Wij vragen de deelneem(st)ers ook altijd zelf op te letten op een veilige afstand naar anderen.

Koffie en thee

Wij bieden in iedere workshop koffie en thee aan voor onze deelneem(st)ers. En natuurlijk zetten we deze onder inhoud van alle hygiene maatregels. We maken ook alle mokken en glazen voor iedere workshop extra schoon. Als iemand zijn eigen mok of glas mee wil brengen, omdat dat voor hem of haar veiliger voelt, vinden we dat natuurlijk helemaal oke.

Lunch

Als een workshop over een hele dag gaat, hoort er een lunch bij. De lunch verzorgen we zelf of laten we verzorgen door een collega van ons, die ook de kook workshops geeft. Natuurlijk letten wij ook bij het bereiden van de lunch op de hygiene maatregels. We laten de lunch bij de workshop ruimte bezorgen en eten de lunch samen.

Wil je meer weten over onze omgang met corona en onze maatregelen? Stuur ons een mail of neem contact op met ons.

Gregor Falkenhagen
info@menatwool.eu
06 43 23 48 55

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.