Adventskalender

De "Men At Wool"- adventskalender 2022 - Hij is terug

Op basis van heel veel interesse twee jaar geleden hebben we hem weer opgezet: De "Men At Wool" adventskalender voor 2022. Met nieuwe vezels, nieuwe ideeën en ook nog in de prijs verlaagd. Samen maken we december de leukste spinmaand van het jaar. 2022 bestaat de adventskalender uit 24 soorten lontwol en een introductieblaadje over de vezels. Herkomst, lengte, micron en meer.

De dagen worden korter, we brengen alle meer tijd binnen door. Tijd om te spinnen in de rustige, sfeervolle tijd voor kerst. Tijd voor de "Men At Wool"-adventskalender. Het ideale cadeau aan jezelf om de mooiste advent te hebben en met veel spinplezier naar het nieuwe jaar te gaan.

Geef jezelf of je dierbaren een geweldig cadeau met onze adventskalender. Mooi en duurzam verpakt en met veel liefde gedaan, kan je deze adventskalender bij het atelier van Men At Wool komen ophalen, of je laat hem makkelijk naar je toe sturen. Alles is mogelijk.

Prijs voor onze adventscalender: €49,-

(inclusief 24 zakjes met spinvezels als lontwol en een introductie van de vezel op papier, exclusief verzendkosten bij verzending)

Wil jij ook een "Men At Wool"-adventskalender?

Ga dan direct naar de online shop door te klikken op deze knop

Dan vind je in de "Men At Wool"-adventskalender

 • 24 duurzame papieren zakjes, handmatig gevuld en verpakt
 • Verpakt in een mooie duurzame doos met natuurlijke decoratie en met natuurlijke materialen versiert

Dat vind je in ieder zakje

 • Een zakje met natuurlijke spinvezels (24 verschilende, ca. 50 cm lontwol per zakje, geen herhaling)
 • Verschillende wolsorten, plantardige vezels, andere luxe dierlijke vezels en af een toe een "verrassing"
 • Een introductie van de vezel op papier, met wat informatie over geschiedenis, herkomst, lengte, micron en meer

 Dat kan je met de adventskalender doen

 • Spin ieder dag een klein beetje en maak ervaringen op met de spinvezel van de dag. Je kan direkt uit je hand twijnen en een kleine bol garen maken van je spinwol    of
 • Spin alle vezels achter elkaar een maak een groot project in dat alle vezels verwerkt worden. Je kan de vezels delen om tweedraads te kunnen twijnen of je kan enkeldraads spinnen en dan Navajo-twijnen

Dat helpt je bij het spinnen van de vezels

 • Men At Wool probeert, iedere dag een video op youtube te zetten over de vezels van de dag. In dit video gaan we nog wat uitleg geven over de vezels, en we geven nuttige tips en advies voor het spinnen van de vezels.
 • De Men At Wool youtube pagine vind je op: https://www.youtube.com/channel/UC4npSB9anrWjDiVBDOT30UA

Dat moet je al kunnen

 • Eerste ervaringen met het spinnen van wol zou handig kunnen zijn. Ervaringen met alle andere vezels maak je direct door het spinnen.

Zo kom je aan je adventskalender

 • Ga over de link direct naar de online shop van Men At Wool en bestel de kalender direct in de shop
 • Bel ons op onderstaande nummer, stuur ons een Whatsapp berichtje of stuur ons een mail met jouw interesse. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Je kan je adventscalender komen ophalen bij het atelier van Men At Wool in Utrecht-Leidsche Rijn (na afsprak)
 • Je kan je adventscalender laten opsturen naar jouw adres (verbonden met extra verzendkosten, denk aan een bestelling op tijd)

Dat is de maker

Gregor Falkehagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van MEN AT WOOL. Gregor werkt als lifestylecoach en workshop leider en houdt van natuurlijke materialen en duurzaam leven.

Wil jij ook een "Men At Wool"-adventskalender?

Ga dan direct naar de online shop door te klikken op deze knop

Reacties zijn gesloten.