Adventskalender

De "Men At Wool"- adventskalender

De dagen worden korter, we brengen alle meer tijd binnen door. Tijd voor nieuwe handwerkprojecten en leuke dingen, die je doet in de rustige, sfeervolle tijd voor kerst. Tijd voor de "Men At Wool"-adventskalender. Het ideale cadeau aan jezelf om de mooiste advent te hebben en met veel spinplezier naar het nieuwe jaar te gaan.

Geef je een geweldig cadeau met onze adventskalender. Iedere dag een nieuw zakje spinvezels om uit te proberen, een leuke foto van schapen een natuurlijk - hoe kan het anders - een klein stukje chocolade. Mooi en duurzam verpakt en met veel liefde gedaan, kan je deze adventskalender bij het atelier van Men At Wool komen ophalen, of je laat hem makkelijk naar je toe sturen. Alles is mogelijk.

Prijs voor onze adventscalender: €59,-

(inclusief 24 zakjes met spinvezels, 24 schapenfotos en 24 stukjes chocolade snoep, exclusief verzendkosten bij verzending)

Wil jij ook een "Men At Wool"-adventskalender?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of stuur ons een Whatsapp berichtje. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dan vind je in de "Men At Wool"-adventskalender

 • 24 duurzame papieren zakjes, handmatig gevuld en verpakt en met natuurlijke materialen versiert
 • Verpakt in een mooie duurzame doos met leuke natuurlijke decoratie

Dat vind je in ieder zakje

 • Een zakje met natuurlijke spinvezels (24 verschilende, ca. 10 gr. per zakje, geen herhaling)
 • Verschillende wolsorten, plantardige vezels, andere luxe dierlijke vezels en af een toe een "verrassing"
 • Een klein foto van een schaap of van natuur met schapen - voor meer schapen in je leven
 • Een stukje chocolade snoep, want wat is een adventskalender zonder chocolade?

 Dat kan je met de adventskalender doen

 • Spin ieder dag een klein beetje en maak ervaringen op met de spinvezel van de dag. Je kan direkt uit je hand twijnen en een kleine bol garen maken van je spinwol    of
 • Spin alle vezels achter elkaar een maak een groot project in dat alle vezels verwerkt worden. Je kan de vezels delen om tweedraads te kunnen twijnen of je kan enkeldraads spinnen en dan Navajo-twijnen

Dat moet je al kunnen

 • Eerste ervaringen met het spinnen van wol zou handig kunnen zijn. Ervaringen met alle andere vezels maak je direct door het spinnen.

Zo kom je aan je adventskalender

 • Bel ons op onderstaande nummer, stuur ons een Whatsapp berichtje of stuur ons een mail met jouw interesse. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 • Je kan je adventscalender komen ophalen bij het atelier van Men At Wool in Utrecht-Leidsche Rijn (na afsprak)
 • Je kan je adventscalender komen ophalen bij de workshop locatie van Men At Wool in het bankgebouw in Woerden (na afspraak en aanwezigheid)
 • Je kan je adventscalender laten opsturen naar jouw adres (verbonden met extra verzendkosten, denk aan een bestelling op tijd)

Dat is de maker

Gregor Falkehagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van MEN AT WOOL. Gregor werkt als lifestylecoach en workshop leider en houdt van natuurlijke materialen en duurzaam leven.

Wil jij ook een "Men At Wool"-adventskalender?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of stuur ons een Whatsapp berichtje. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.