WS Dertig natuurlijke huismiddelen

Workshop: Dertig natuurlijke huismiddelen (3 uur)

Heb je behoefte aan een duurzame, natuurlijke omgeving, waarin je rustig en met een goed geweten kan leven? Wil je ook iets bijdragen aan een duurzame toekomst? Weet jij, dat je met een klein aantal duurzame producten je hele huis kan verzorgen? Kom naar onze workshop voor dertig duurzame huismiddelen en leer hoe je duurzaam je huis, je was en je tuin schoon kan krijgen en ook nog je hele lichaam kan verzorgen.

Duurzaam leven wordt meer en meer belangrijk. CO2 in de lucht, plastic in de oceanen, meer afval dan mensen en het lijkt alleen maar erger te worden. Tijd om een stap te nemen naar een duurzamere toekomst. In deze workshop laten we je zien hoe makkelijk het is duurzaam schoon te maken en je lichaam te verzorgen en daarbij ook nog veel minder plastic afval te produceren. Je krijgt dertig recepten voor duurzame huismiddelen mee naar huis en wij maken samen in de workshop direct een aantal middelen zelf.

Prijs voor deze workshop: €49,-

(inclusief koffie, thee en iets lekkers, alle materialen voor de workshop, alle recepten en heel veel huismiddelen om direct mee naar huis te nemen)

Wil jij meedoen aan deze workshop?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of klik hier om direct online te boeken

Dan kan je natuurlijke huismiddelen komen maken

 

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland

 

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar alle ingredienten, die we gebruiken om huismiddelen te maken
  • Je krijgt een introductie in het maken van huismiddelen en in de belangrijkste regels voor het maken en gebruiken
  • We gaan direct aan de slag met het maken van schoonmaakmiddelen, een wasmiddel, een huidverzorgingsproduct en nog veel meer
  • Je neemt je zelf gemaakte huismiddelen en een receptenboek voor dertig verschillende huismiddelen mee naar huis

 Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen moet je niets van tevoren kunnen of weten

Dat moet je meebrengen

  • Breng voor deze workshop enkele oude verpakkingen van schoonmaakmiddelen mee (zoals lege plastic flessen, glazen potten en meer). We kijken samen of je deze verpakkingen kan hergebruiken en als niet, krijg je passende verpakkingen voor de workshop.
  • Als je geen oude verpakkingen thuis hebt, is dat geen probleem. Dan krijg je in de workshop alles wat je nodig hebt.

Daar is de workshop

  • De workshop vindt plaats op verschillende locaties in en rondom Utrecht.
  • Het adres en een routebeschrijving ontvang je na je aanmelding

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van MEN AT WOOL. Gregor heeft een tijd geleden besloten, duurzaamer en natuurlijker te willen leven, en is sinds daar bezig met verschillende workshops over duurzaamheid. Hij geeft ook de workshops over natuurlijk schoonmaken en natuurlijke bruisballen en badzout maken. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

Wil jij meedoen aan deze workshop?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of klik hier om direct online te boeken

Reacties zijn gesloten.