Men At Wool en corona

Men At Wool en "Corona" - met veel aandacht voor de mens

Stand 1 october 2021:

We passen ons corona beleid altijd aan aan de op dit moment geldende maatregels van de overheid. Met der versoepelingen van 25 september hebben we ons corona beleid aangepast.

Inboeken

Op dit moment moet iedereen, die een workshop of activiteit wil volgen, van te voren een workshop boeken door zich in te schrijven op deze website. Alleen zo kunnen we mensen de nodige aandacht geven en belangrijke informaties van te voren door sturen.

Jouw gezondheid

Als je ziek bent, verkouden, of klachten hebt van koorts, hoest, een lopende neus of dergelijke, of in de laatste twee weken koorts had, kan je helaas niet deelnemen aan een workshop. Meld je dan in ieder geval even af. Je krijgt dan van ons een tegoedbon, met die je later weer voor een andere workshop kan inschrijven. Als je geen klachten hebt of had, ben je van harte welkom bij de workshop locatie op de aangegeven tijd.

Desinfectie en schoonmaak

Wij desinfecteren voor een workshop alle apparaten, toestellen, werktuigen en ook alle materialen, die we gebruiken voor de workshop. Tijdens langere workshops, die over een hele dag gaan, maken we ook in de middag alle dingen opnieuw schoon. Ook na een workshop maken we grondig schoon, om onze klanten en ons zo goed mogelijk te beschermen.
Wij vinden het fijn, als iedere deelneem(st)er bij binnenkomst zijn of haar handen desinfecteert met middelen, die wij op voorraad houden. Tussendoor heeft iedere deelneem(st)er altijd de kans, zijn of haar handen extra te wassen en te desinfecteren. Ben je ziek of verkouden? Blijf dan in ieder geval thuis.

Afstand

Sinds 1 october is het niet meer nodig, 1,5 m afstand te houden van andere cursisten. Wij gaan mensen daarom ook niet meer vragen om deze afstand aan te houden. Wil je nog steeds meer afstand van de medecursisten of de workshop leider? Geef dat dan gewoon aan.

Toegang

Wij zijn van de overheid niet verplicht, om toegangsbewijzen te vragen voor onze workshops. Je kan bij ons altijd zonder bewijs binnen komen. Wel vragen we cursisten om thuis te blijven, als ze klachten hebben of ziek zijn.

Koffie en thee

Wij bieden in iedere workshop koffie en thee aan voor onze deelneem(st)ers. En natuurlijk zetten we deze onder inhoud van alle hygiene maatregels. We maken ook alle mokken en glazen voor iedere workshop extra schoon. Als iemand zijn eigen mok of glas mee wil brengen, omdat dat voor hem of haar veiliger voelt, vinden we dat natuurlijk helemaal oke.

Lunch

Als een workshop over een hele dag gaat, hoort er een lunch bij. De lunch verzorgen we zelf of laten we verzorgen door een collega van ons, die ook de kook workshops geeft. Natuurlijk letten wij ook bij het bereiden van de lunch op de hygiene maatregels. We laten de lunch bij de workshop ruimte bezorgen en eten de lunch samen.

Mondkapjes

Het is op dit moment niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Als een deelneem(st)er het voor zijn eigen veiligheid fijner vind, een mondkapje te dragen, vinden we dat natuurlijk ook helemaal prima.

 

Wil je meer weten over onze omgang met corona en onze maatregelen? Stuur ons een mail of neem contact op met ons.

Gregor Falkenhagen
info@menatwool.eu
06 43 23 48 55

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.