Men At Wool en corona

Men At Wool en "Corona" - met veel aandacht voor de mens

Laatste nieuws dinsdag, 17 maart 2020:

In verbinding met de laatste informaties van de regering hebben wij besloten, de suggesties van de overheid te volgen. Daarom hebben wir alle onze activiteiten voor de volgende weken op stop gezet. Dat betekent, dat alle workshops, atelier ochtenden en andere activiteiten tot 6 april niet door zullen gaan. Als je een workshop geboekt hebt, ontvang je van ons binnen de volgende dagen een mail met een code, met die je in een latere workshop weer kan inboeken.

Ook de winkel hebben we voor nu moeten sluiten. Als je materialen of toebehoren nodig hebt, om in deze weken met je favoriete hobby door te kunnen gaan, neem dan gerust telefonisch met ons contact op. We verzenden graag en je kan na afsprak nog steeds wol en andere materialen kommen halen. Wij staan klaar, om jou te helpen.

We hebben deze beslissing genomen, om nog steeds de gezondheid van onze klanten op de eerste plek te zetten. Wij zijn zeker, dat we door deze tijden komen met elkaar en gaan ervan uit, dat we snel weer klaar staan, om met jou een gezellige tijd in een van onze workshops of activiteiten door te kunnen brengen. We kijken ernaar uit, je snel weer te zien.

Heb je nog vragen over onze maatregelen, of wil je iets met ons delen? Neem dan altijd contact op. We luisteren naar je zorgen en gedachten en proberen, samen een oplossing te vinden, die voor jou werkt. We maken zeker tijd voor je.

Bel onder:
06 - 43 23 48 55 (Gregor van Men At Wool)

Met vriendlijke groet
Gregor van Men At Wool

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.