Workshops duurzaam leven

Workshops duurzaam leven

Duurzaam leven wordt steeds belangrijker. CO2 in de lucht, plastic in de oceanen en meer afval dan mensen. En het lijkt geen oplossing in zicht op dit moment. Daarmee zijn wij van Men At Wool niet tevreden. Wij vinden, dat het tijd wordt, om nog een stukje duurzamer te leven. Dat betekent voor ons met aandacht voor het milieu, met zo min mogelijk afval en gebruik van plastic en met een goede omgang met onze wereldwijde ressources te leven. Daarvoor zetten we ons in met onze workshops "Duurzaam leven". Voor een goed gevoel en een duurzame een veilige omgeving, in die wij leven. Laten we samen het leven duurzaam genieten!

Onze workshops voor een duurzamer leven

Workshop duurzaam leven: Dertig duurzame huismiddelen

Je huis schoonmaken, je was doen en je tuin verzogen op duurzame manier? En ook nog je huid verzorgen? Dat kan. Kom naar onze workshop en maak kennis met soda, zeep, natron en meer voor een duurzam schoon huis, was en tuin.

Workshop duurzaam leven: Zero waste

Minder afval en minder plastic door duurzaame dingen te gebruiken? Geen probleem. Maak je eigen bijenwasdoekjes, wattenschijfjes en meer in onze workshop "Zero waste".

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.