WS Zero waste (Bijenwasdoekjes, wattenschijfjes en co.)

Workshop: Zero waste (Bijenwasdoekjes, wattenschijfjes en co.) (3 uur)

Vind jij ook, dat het tijd wordt, om duurzamer te leven? Heb je behoefte aan een duurzame en plasticvrije omgeving in die je met een goed geweten kan leven? Denk je, dat ook jij iets kan doen, om minder plastic te gebruiken? Dan kom naar onze workshop zero waste en leer, hoe je op makkelijke manier veel minder afval kan produceren dan nu.

Duurzaam leven wordt meer en meer belangrijk. Wij produceren constant afval en de wereld verstikt in plastic. Tijd om een stap te nemen naar een duurzamere toekomst. In deze workshop laten we je zien, hoe je bijenwasdoekjes gebruikt in plaats van plastic zakjes, hoe je wattenschijfjes maakt, die je kan hergebruiken, hoe je nooit meer vochtige doekjes moet kopen en meer. Zo produceer je minder afval en kom je direct nog af van een deel plastic in je leven. En je krijgt alle handleidingen voor de toekomst direct mee naar huis.

Prijs voor deze workshop: €39,-

(inclusief koffie, thee en iets lekkers, alle materialen voor de workshop en alle handleidingen om mee naar huis te nemen)

Wil jij meedoen aan deze workshop?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of klik hier om direct online te boeken

Dan kan je zero waste productjes komen maken

  • Er zijn op dit moment geen workshops voor dit evenement gepland

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar alle ingredienten, die we gebruiken voor onze zero waste producten
  • Je krijgt een introductie in het leven in zero waste en waar je op moet letten bij het maken van jouw persoonlijke producten
  • We gaan direct aan de slag met het maken van bijenwasdoekjes, zero waste wattenschijfjes, hergebruikbare vochtige doekjes, zero waste schuursponsjes en meer
  • Je neemt je zelf gemaakte producten en de handleidingen voor nog meer zero waste producten mee naar huis

 Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen hoef je niets van tevoren kunnen of weten. Het kan handig zijn, als je al met een naaimachine gewerkt hebt, maar het is niet erg, als je daar nog geen ervaringen mee hebt.

Dat moet je meebrengen

  • Voor deze workshop hoef je niets mee te brengen.

Daar is de workshop

  • De workshop vind plaats op verschillende locaties in en rondom Utrecht.
  • Het adres en een routebeschrijving ontvang je na je aanmelding

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van MEN AT WOOL. Gregor werkt als lifestylecoach en workshop leider en houdt van natuurlijke materialen en duurzaam leven. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil jij meedoen aan deze workshop?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of klik hier om direct online te boeken

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.