WS Bruisballen en badzout maken

Workshop: Bruisballen en badzout maken (2 uur)

Heb jij behoefte aan een beetje luxe in je leven, maar op een goede verantwoordelijke manier? Geniet je af en toe van een lekker bad met luxe ingrediënten en heb je zin in de toekomst zelf te bepalen, wat je in je badwater doet? Geef je goede vrienden en familie graag zelfgemaakte, milieuvriendelijke cadeaus? Dan is onze workshop voor het maken van bruisballen en badzout ideaal voor jou.

Duurzaam leven is meer belangrijk dan ooit. We willen allen meer verantwoordelijk omgaan met onze omwelt en zelf bepalen, waarmee we ons omgeven. Dat geldt zeker vooraal voor die dingen, die we aan en in ons licham laten. In deze workshop leer je, met natuurlijke materialen je eigen bruisballen en badzout te maken, voor ontspannen momenten in je eigen bad of als leuke cadeaus voor bijzondere mensen. In twee uur krijg je heel veel recepten voor het maken van bruisballen en verschillende badzout variaties en ga je direct aan de slag met het maken van je eerste bad ingredienten. En je kan deze workshop ook samen met je kinderen volgen, omdat we er een speciale "ouder en kind workshop" in ons programma hebben. Kom samen en heb nog meer plezier met je hele familie.

Prijs voor deze workshop: €39,-

(inclusief koffie, thee en iets lekkers, alle recepten en materialen voor de workshop en veel leuke dingen om direct mee naar huis te nemen)

Wil jij meedoen aan deze workshop?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of klik hier om direct online te boeken

Dan kan je bruisballen en badzout komen maken

 

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland

 

Dat doen we in de workshop

  • Direct in het begin van de workshop kijken we naar alle ingredienten, die we gebruiken om bruisballen en badzout te maken
  • We gaan direct aan de slag met het maken van verschillende soorten bruisballen met verschillende ingredienten
  • We maken meerdere variaties van luxe badzout met duurzame ingredienten, kruiden en meer
  • Je neemt je zelf gemaakte bruisballen en bazout en een receptenoverzicht mee naar huis

 Dat moet je al kunnen

  • Om aan deze workshop deel te kunnen nemen moet je niets van tevoren kunnen of weten

Dat moet je meebrengen

  • Breng voor deze workshop een keukenschort mee, als je die hebt. Als je geen eigen keukenschort hebt, krijg je in de workshop eentje om te gebruiken.

Daar is de workshop

  • De workshop vind plaats op verschillende locaties in en rondom Utrecht.
  • Het adres en een routebeschrijving ontvang je na je aanmelding

Dat is je workshop leider

Gregor Falkehagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en is een van de oprichters van MEN AT WOOL. Gregor werkt als lifestylecoach en workshop leider en houdt van natuurlijke materialen en duurzaam leven. Je bent bij Gregor zeker in goede handen.

Wil je eerst meer informatie of wil je deze workshop boeken voor je eigen groep? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@menatwool.eu of te bellen naar 06-43234855.

Wil jij meedoen aan deze workshop?

Bel dan onderstaand nummer

+31 6 43234855

of klik hier om direct online te boeken

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.