Kerstworkshops

Het is tijd voor kerst!

De dagen worden korter, het wordt kouder buiten en we gaan richting einde van het jaar. Dan is het zeker tijd voor kerstsfeer, warme thee, koekjes en fijne uren met een leuke hobby of handwerk.

Ook wij van Men At Wool vinden deze tijd bijzonders leuk, daarom hebben wij een aantaal workshops juist voor het thema kerst bedacht. Brei leuke sokken in kerstkleuren, brei je eigen Santa Clause kerstmuts of maak voor je vrienden en familie leuke duurzame cadeaus voor kerst. Kijk op onze kerstworkshops en kom langs voor een paar gezellige uren met de handen in de wol.

Onze kerstworkshops

Kerstmuts breien

Het is tijd voor kerst! En om kerst nog leuker te maken, gaan we aan de slag met het breien van een leuke kerstmuts in Santa Claus style. Kies je favoriete kleuren uit een aantal keuzes en ga in deze workshop direct aan de slag. Begin je muts in de workshop en neem alle informaties mee, om je muts thuis makkelijk af te breien.

Kerstsokken breien

Zelf gebreide sokken zijn enorm trendy. En ze maken zeker leuke kerstcadeaus voor je vrienden en familie. Of je breit ze gewoon voor jezelf, lekker warm voor onder de kerstboom. We hebben onze workshop "Sokken breien" aangepasst voor de kerst. We hebben leuke sokkenwol geverfd in verschillende kerstkleuren en wij gaan samen prachtige sokken in kerstsfeer breien. Heb je zin om mee te doen? Kom dan naar onze workshop "Kerstsokken breien".

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.