Uit je hoofd

“Uit je hoofd” - Creatief samen komen in ons atelier

 

Over “Uit je hoofd”
Als je met je handen bezig bent, kom je uit je hoofd. Dat geeft ontspanning. En dat hebben we allemaal meer nodig. Daarom hebben wij de atelierochtenden "Uit je hoofd" opgezet. Kom voor een paar uren samen met andere mensen, duik met de handen in natuurlijke materialen en laat iets onstaan door met je handen te werken. Dat is "Uit je hoofd - In het atelier".

Iedere dinsdag van 10:00 tot 12:30 uur kan je midden in de natuur in een rustgevende omgeving samen met andere mensen creatief zijn - zonder iets te moeten en zonder iets te moeten bereiken. We starten met een koffie of thee en met een gesprek en daarna gaan we samen aan de slag. Werk mee aan grotere kunstprojecten of maak je eigen dingen. Wat je ook doet om uit je hoofd te komen - wij vinden het prima!

"Uit je hoofd" is een cooperatie van Gregor van "Men At Wool", Inge van "Studio Namenia" en Marloes van "De plezierkeuken".

Wil je meer weten over de atelierochtend? Gebruik dan het contact formulier op deze website of bel onder 06/43234855. Wil je een keer mee doen? Dan kan je je hier direct aanmelden:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.