News

06-11-2018: Men At Wool op de "Etsy Made in NL" Event in Utrecht

 

Op het weekend 24/25 november vind voor de tweede keer het Etsy Event "Etsy Made in NL" plaats. Aan de Gageldijk in Utrecht kan je het hele weekend leuke kerstcadeaus shoppen, workshops volgen, met de Etsy makers praten en genieten van winterfood en live muziek.

Men At Wool is er ook, met leuke producten en heel veel te beleven. Kom naar de markt, praat met ons, kies je favoriete sokken en koop leuke sleutelhangers, kussens of bekerhoesjes van pure wol. Als onze producten zijn ambachtelijk gemaakt en met veel aandacht handgeverfd.

We hebben ook onze actuele workshop agenda mee. Stel je vragen over onze workshops, we vertellen je graag, wat precies je does, wat je leert, en waarmee je naar huis gaat. En je kan direct op de markt het handspinnen van wol werkt. We habben onze spinnenwielen mee en laten je direct zien, hoe deze prachtige ambacht werkt.

01-11-2018: Nieuwe GRATIS workshop "Continentaal breien"

Wij hebben een nieuwe workshop opgezet. Vanaf nu kan je iedere maand leren, continentaal te breien. Waarom zou je dat willen leren? Omdat het een eenvoudige, snele en vooraal ontspannen manier is om te breien. Laat je ook enthousiasmeren van deze mooie techniek en kom naar onze workshop.

Let op: Deze workshop is helemaal gratis! Wij zijn zo blij met deze breitechniek, dat we hem iedereen willen leren. Je betaalt alleen een kleine bijdrage voor koffie/thee en materiaal. Kom snel naar onze workshop "Continentaal breien"!

21.11.2017: MEN AT WOOL op de kerstmarkt in Utrecht Terwijde!

Vanaf 8 december is MEN AT WOOL op de kerstmart in Utrecht Terwijde. Het ins ons eerste markt met MEN AT WOOL en we kijken er al erg naar uit.

We bieden op de markt mooie producten met wat kerstsfeer en ok zonder aan. Kom jij ook langs om een kijkje te nemen, een leuke kerstcadeau voor iemand mee te nemen of aan een van onze workshops deel te nemen.

Hier zijn de workshops, die je op de kerstmarkt in Utrecht Terwijde met MEN AT WOOL kan doen:

Vrijdag, 08, 15 en 22 december 2017
Sokken breien (Klick HIER voor meer informatie)

Zaterdag, 09. december 2017
Kerstballen breien (Klick HIER voor meer informatie)

Donderdag, 14. december 2017
Kerstballen breien (Klick HIER voor meer informatie)

Dinsdag, 19. december 2017
Kerstballen breien (Klick HIER voor meer informatie)

Comments are closed.