Men At Wool project: “Masker voor iedereen”

Men At Wool project: Masker voor iedereen

Het zijn verwarrende tijden. Bijna wekelijks komen er nieuwe regels en voorwaarden, onder die wij als mensen het huis uit mogen of even niet. Vanaf 1 juni is dus een mondmasker of een mondkapje (niet-medisch) verplicht in het openbaar vervoer in Nederland. En iedereen, die niet zelf maskers kan maken, moet deze kopen. Maar ze zijn duur en niet makkelijk te verkrijgen, omdat nu iedereen op zoek is.

Daarom hebben wij van Men At Wool het project "Masker voor iedereen" bedacht. Het einige niet-medische mondkapje, bij die jij zelf de prijs mag bepalen. Heb je het niet of even niet? Dan betaal je ook niets. Heb je iets over en vind je dit een leuk project? Dan betaal je precies, wat jij een faire prijs vind. Dat is hem ook al. Niet meer en niet minder.

Wat "Masker voor iedereen" niet is? Een plek voor angst en negatieve energie. Vind je deze mondkapjes niets of vind je ze niet veilig genoeg? Doe dan gewoon niet mee. Het is tijd voor liefde in plaats van angst, laten we dus in liefde met elkaar omgaan.

Wil jij direct je maskers bestellen?

Stuur me een mail of een whatsapp bericht (geef je naam en adres door en je favoriete kleur - bruin of groen):

info@menatwool.eu

+31 6 43234855

Waarom "Masker voor iedereen"?

 • Het is een tijd, in die ik heel veel angst en stress tegen kom. En een tijd, in die mensen niet liefdevol met elkaar omgaan, maar met oordeel, aggressie en terechtwijzing. Ik wil daar bewust iets tegen aan zetten, dus mijn bijdrage voor deze tijd is een niet-medische masker, die met liefde gemaakt is en voor iedereen makkelijk verkrijgbaar en betaalbaar is.
 • Ik ben me bewust, dat de werkwijze van stoffen mondkapjes omstreden is en dat ze de drager zeker niet voor een besmetting met een virus kunnen beschermen. En toch zijn er mensen, die het veilig vinden, met een masker naar buiten te gaan. En mensen, die het niet makkelijk vinden, nu ook nog maskers te moeten kopen. Voor deze mensen is "Masker voor iedereen".
 • Het is mij bekent, dat er merdere discussies zijn over wat een ideale masker is en hoe deze moet uitzien. Een discussie die vaak op basis van oordeel, angst en betweterij gevoerd wordt. Ik ben daaraan niet geinteresseerd. Ik heb voor deze vorm van maskers gekozen, omdat ze een goede combinatie zijn van draagcomfort en veiligheid. Vind je mijn maskers niet oke? Doen dan gewoon niet mee. Ik ga niet reageren op commentaren en opmerkingen, die niet van een plek van liefde komen.

Maskers voor iedereen zijn

 • Tweelags van stevige katoenen stof, maar toch comfortabel om te dragen en te ademen
 • Voorzien met een neusbeugel voor ideale pasvorm rondom je neus – handig voor brildragers
 • Wasbaar op 60 graad en altijd hergebruikbaar
 • Gemaakt met twee stevige maar dunne elastiekjes voor optimale draagcomfort
 • 100% locaal en handgemaakt van mij

 Zo werkt het

 • Bestel je mondmaskers via mail of whatsap. Geef me daarvoor je naam en adres door en welke kleur masker je wilt hebben (bruin of groen)
 • Ik stuur je direct twee maskers met de post inclsief een handleiding en betaalmogelijkheden (helaas alleen binnen Nederland)
 • Jij bepaald hoeveel je kan en wilt betalen en je maakt het geld achteraf over aan mij

Meer weten over het dragen van mondmaskers?

 • Kijk op de website van de rijkdoverheid en lees veelgestelde vragen en antworden. Klick HIER om naar de website te gaan.

Let op

Dit mondmasker is een hulpmiddel. Het is niet geschikt om zelf een besmetting met een ziekte te voorkomen. De werkzamheid van deze masker is beperkt. Het dragen van deze masker kan onder sommige omstandigheden helpen, andere te beschermen en zo te vorkomen, dat andere besmet raken. Volg ook met het masker altijd de geldende regels voor een hygienische omgang met anderen.
Men At Wool is niet verantwoordelijk voor de werkzaamheid en het vakkundige gebruik van het masker. Men At Wool is nooit aansprakelijk voor schade, die door het dragen of het gebruiken van deze masker onstaat.

 

Wil jij direct je maskers bestellen?

Stuur me een mail of een whatsapp bericht (geef je naam en adres door en je favoriete kleur - bruin of groen):

info@menatwool.eu

+31 6 43234855

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.